about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

تصویب لایحه ای برای کاهش جاسوسی های NSA

در لایحه جدید، پیشنهاد شده که برنامه های نظارتی NSA به طور قابل توجهی کاهش خواهند یافت و این سازمان جاسوسی برای جستجوی سوابق آمریکایی ها به تایید و حکم دادگاه نیاز دارد. این در حالیست که 293 نفر به این طرح رای دادند و 123 نفر نیز با آن مخالفت کردند.

این طرح که به عنوان یک متمم به وزارت دفاع ارائه شده است، راه گریزی برای قانون اصلاحاتFISA  و جستجوی درب پشتی موسوم به "backdoor search" می باشد. قانون اصلاحات FISA اجازه نظارت بر ارتباطات آنلاین و تلفن های خارج از کشور را می دهد و هدف قرار دادن عمدی ساکنان ایالات متحده را نیز ممنوع کرده است. اما مقامات امنیتی تایید کرده اند که در ماه های اخیر سوابق شهروندان ایالات متحده تحت این برنامه مورد جاسوسی قرار گرفته اند و نتیجه آن تظاهرات حقوق مدنی و گروه های حفظ حریم خصوصی در سراسر آمریکا بوده است.

همچنین در بخشی از این طرح جدید پیش بینی شده که NSA حق ندارد بودجه ای را برای تسهیل جاسوسی از سرورهای شرکت‌های فناوری یا ایجاد قابلیت های سخت افزاری یا نرم افزاری بر روی آنها به منظور سرقت اطلاعات کاربران درخواست نماید.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد