about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

مجلس نمایندگان ایالات‌متحده لایحه گزارش افشای آسیب‌پذیری‌های سایبری موسوم به H.R. 3202 را تصویب کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ بر اساس لایحهH.R. 3202 که توسط شیلا جکسون لی (Sheila Jackson Lee)، نماینده دموکرات تگزاس، مطرح شده بود، دولت آمریکا باید روند خود برای افشای آسیب‌پذیری‌های امنیتی را مشخص کند.

افشای آسیب‌پذیری
دولت ایالات‌متحده سال‌ها برای مخفی نگه‌داشتن آسیب‌پذیری‌ها و استفاده از آن‌ها به میل خود و همچنین آسیب‌پذیر نگه‌داشتن شرکت‌های آمریکایی در برابر هکرهای مخرب، موردانتقاد قرار گرفته بود. برای رفع برخی نگرانی‌ها پس از انتشار اسناد ادوارد اسنودن، دولت اوباما فرآیند یکسان‌سازی آسیب‌پذیری (VEP) را ایجاد کرد.

بااین‌وجود این سیاست جدید باعث پیشرفت در سازمان‌هایی مانند اف بی آی نشد و هنوز هم این نهاد، راه‌هایی برای عدم گزارش اشکالات پیدا می‌کند. یکی از این راه‌ها پرداخت هزینه به شرکت‌های خصوصی برای بهره‌برداری از آسیب‌پذیری‌ها در نرم‌افزارها و سخت‌افزارهاست. بسیاری از بزرگ‌ترین شرکت‌های فناوری و خدماتی دنیا در ایالات‌متحده قرار دارند و این بدان معناست که دولت آمریکا موظف به پرداخت هزینه آسیب‌پذیری‌های موجود در نرم‌افزارهای آن‌هاست؛ بنابراین، باید انگیزه‌ای برای شناسایی سریع آسیب‌پذیری‌ها در شرکت‌ها برای تعمیر سیستم‌ها و حفاظت از مشتریان وجود داشته باشد.

قانونی شدن افشای اشکالات
مقامات دولتی پیش‌ازاین مدعی شده بودند که بیش از 90 درصد از آسیب‌پذیری‌ها در شرکت‌ها را افشا می‌کنند. برخی معتقدند شاید دولت آمریکا از نظر فنی درست بگوید اما به‌صورت عملی حقیقت ندارد، زیرا دولت اشکالات کم‌اهمیت و غیرامنیتی را افشا می‌کند یا آسیب‌پذیری‌هایی را بازگو می‌کند که قبلاً توسط افراد دیگری مطرح‌شده بودند. در این مواقع دولت برای کسب اعتبار، این آسیب‌پذیری‌ها را افشا می‌کند.

دلیل تصویب لایحهH.R. 3202 در مجلس نمایندگان آمریکا هنوز هم کاملاً روشن نیست اما با کمک این لایحه می‌توان روند افشای آسیب‌پذیری‌ها توسط دولت را فهمید. علاوه بر جزئیات سیاست‌های مربوط به افشای اشکالات در گزارش‌های مربوطه، مقامات آمریکایی همچنین باید نمونه‌های واقعی اشکالات منتشرشده در بخش خصوصی در سال گذشته را ارائه دهند.

برخی دولتمردان بر این باورند که این پیوست باید طبقه‌بندی شود، اما بنیاد مرزهای الکترونیکی (EFF) معتقد است که تمامی آسیب‌پذیری‌ها به جز موارد فوق‌العاده مهم باید به‌صورت عمومی افشا شوند.
چندی پیش راب جویس (Rob Joyce)، هماهنگ‌کننده سایبری کاخ سفید، در رابطه با اشکالات بحرانی اعلام کرد که آژانس امنیت ملی آمریکا در مورد اشکالات چیزی نمی‌داند و مسلماً دولت این کشور شرکت بزرگی همچون اینتل را در موقعیتی خطرناک و آسیب‌پذیر نگاه نمی‌دارد. بنیاد مرزهای الکترونیکی گمان می‌کند که این مسائل صحت ندارد و شواهدی مبنی بر تخریب امنیت شرکت‌های آمریکایی توسط آژانس امنیت ملی آمریکا وجود دارد.
 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.