about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

تصویب لایحه‌ی جنجالی CISA

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ بعد از مدت‌ها جنجال بر سر تصویب لایحه‌ی امنیت سایبری آمریکا (CISA) و با وجود مخالفان، به‌تازگی این لایحه مورد تصویب کنگره‌ی آمریکا، قرار گرفت. یکی از نمایندگان دموکرات آمریکا و نماینده‌ی تگزاس به نام مایکل مک‌کاول (Michael McCaual)، بعد از تصویب این لایحه، گفت: «این لایحه می‌تواند شبکه‌های دولت را در برابر کشورهایی مانند چین، روسیه، ایران و کره‌ی شمالی حفظ کند.»
مقامات کمیته‌ی امنیت داخلی مجلس آمریکا، اعلام کردند این لایحه می‌تواند از شبکه‌های بخش خصوصی و دولتی آمریکا حفاظت کند. همچنین این لایحه، شرکت‌های خصوصی را تشویق می‌کند تا اطلاعات مربوط به تهدیدات سایبری را با سازمان‌های انتظامی، به اشتراک بگذارند.
نکته‌ی مهم لایحه این است که ممنوعیت به اشتراک‌گذاری مستقیم اطلاعات با سازمان امنیت ملی آمریکا (NSA) را نیز رفع می‌کند. شرکت‌ها می‌توانند بدون مراجعه به وزارت امنیت داخلی آمریکا (DHS)، اطلاعات را در اختیار سازمان یادشده یا وزارت دفاع قرار دهند. شایان‌ذکر است وزارت امنیت داخلی آمریکا (DHS)، اقدامات پدافندی مناسب را برای مقابله با تهدیدات سایبری، تصویب می‌کند.
به اعتقاد برخی کارشناسان، این لایحه موجب می‌شود تا اطلاعات مختلفی در اختیار سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا نظیر پلیس فدرال و سازمان امنیت ملی، قرار گیرد. این کارشناسان می‌گویند مفهوم تهدید سایبری در لایحه‌ی یادشده، بسیار مبهم است و دامنه‌ی گسترده‌ای از اطلاعات را در برمی‌گیرد؛ بنابراین شرکت‌های خصوصی می‌توانند حتی اطلاعات نامربوط را با برچسب «تهدید سایبری»، در اختیار سازمان‌های اطلاعاتی قرار دهند. برخی دیگر از کارشناسان نیز می‌گویند این لایحه، بدترین نوع از لوایحی بوده که تا به امروز تصویب شده‌اند.
برخی دیگر نیز در توجیه تصویب لایحه‌ی CISA گفته‌اند: با توجه به افزایش حملات سایبری به زیرساخت‌های حیاتی آمریکا، این لایحه باید هرچه سریع‌تر تصویب می‌شد.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.