about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

تصویب لایحه‌ی جنجالی CISA

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ بعد از مدت‌ها جنجال بر سر تصویب لایحه‌ی امنیت سایبری آمریکا (CISA) و با وجود مخالفان، به‌تازگی این لایحه مورد تصویب کنگره‌ی آمریکا، قرار گرفت. یکی از نمایندگان دموکرات آمریکا و نماینده‌ی تگزاس به نام مایکل مک‌کاول (Michael McCaual)، بعد از تصویب این لایحه، گفت: «این لایحه می‌تواند شبکه‌های دولت را در برابر کشورهایی مانند چین، روسیه، ایران و کره‌ی شمالی حفظ کند.»
مقامات کمیته‌ی امنیت داخلی مجلس آمریکا، اعلام کردند این لایحه می‌تواند از شبکه‌های بخش خصوصی و دولتی آمریکا حفاظت کند. همچنین این لایحه، شرکت‌های خصوصی را تشویق می‌کند تا اطلاعات مربوط به تهدیدات سایبری را با سازمان‌های انتظامی، به اشتراک بگذارند.
نکته‌ی مهم لایحه این است که ممنوعیت به اشتراک‌گذاری مستقیم اطلاعات با سازمان امنیت ملی آمریکا (NSA) را نیز رفع می‌کند. شرکت‌ها می‌توانند بدون مراجعه به وزارت امنیت داخلی آمریکا (DHS)، اطلاعات را در اختیار سازمان یادشده یا وزارت دفاع قرار دهند. شایان‌ذکر است وزارت امنیت داخلی آمریکا (DHS)، اقدامات پدافندی مناسب را برای مقابله با تهدیدات سایبری، تصویب می‌کند.
به اعتقاد برخی کارشناسان، این لایحه موجب می‌شود تا اطلاعات مختلفی در اختیار سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا نظیر پلیس فدرال و سازمان امنیت ملی، قرار گیرد. این کارشناسان می‌گویند مفهوم تهدید سایبری در لایحه‌ی یادشده، بسیار مبهم است و دامنه‌ی گسترده‌ای از اطلاعات را در برمی‌گیرد؛ بنابراین شرکت‌های خصوصی می‌توانند حتی اطلاعات نامربوط را با برچسب «تهدید سایبری»، در اختیار سازمان‌های اطلاعاتی قرار دهند. برخی دیگر از کارشناسان نیز می‌گویند این لایحه، بدترین نوع از لوایحی بوده که تا به امروز تصویب شده‌اند.
برخی دیگر نیز در توجیه تصویب لایحه‌ی CISA گفته‌اند: با توجه به افزایش حملات سایبری به زیرساخت‌های حیاتی آمریکا، این لایحه باید هرچه سریع‌تر تصویب می‌شد.

 

تازه ترین ها
تقویت
1404/02/15 - 13:02- آسیا

تقویت دفاع سایبری در تایلند

تایلند با تکمیل مرحله دوم برنامه آموزشی ملی با تجهیز 100 هزار نیروی کار امنیتی، دفاع سایبری خود را تقویت کرد.

حمله
1404/02/15 - 12:22- اروپا

حمله سایبری علیه نیمی از شرکت‌های بلژیک

طبق گزارش سالانه امنیت سایبری، تقریباً نیمی از شرکت‌های منطقه فلاندر در بلژیک سال گذشته مورد حمله سایبری قرار گرفتند.

هشدار
1404/02/15 - 11:54- آسیا

هشدار بنگلادش درمورد تشدید حملات سایبری

دستیار ویژه مشاور ارشد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بنگلادش درباره حملات سایبری گسترده پیش از انتخابات هشدار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.