about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

تصویب قانون ضد تروریسم چین

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ مجلس چین، قانون جدید ضد تروریسم را به تصویب رساند. این قانون شرکت‌های فناوری این کشور را ملزم می‌کند تا اطلاعات حساس خود را به‌صورت رمزنگاری‌شده، در اختیار دولت قرار دهند و از این طریق به بخش نظامی اجازه دهند با عملیات تروریستی مبارزه کند. ناگفته نماند که از اهداف تصویب این قانون، کنترل فعالیت‌های مسلمانان شهر اویغور چین است. مقامات این کشور بر این باورند که تهدیدات بسیاری از ناحیه مسلمانان اویغور، متوجه آن‌ها است.
لی شو وی (Li Shouwei)، معاون مدیر بخش قوانین کیفری مجلس چین، گفت: «چین با تصویب این قانون، به‌آسانی کاری را انجام داد که کشورهای غربی، از شرکت‌های فناوری خود می‌خواهند آن را انجام دهند.» شایان‌ذکر است مقامات آمریکا از شرکت‌های فناوری اطلاعات خواسته‌اند تا با قرار دادن نوعی «در پشتی»، امکان دسترسی به پیام‌های رمزنگاری‌شده‌ی کاربران را، به سازمان‌های اطلاعاتی بدهند. وی افزود: این قانون، شرکت‌ها را ملزم به ایجاد در پشتی نمی‌کند و در نتیجه تأثیر منفی روی عملیات شرکت‌های فناوری نمی‌گذارد. به نظر می‌رسد تصویب این قانون، نشان می‌دهد چین قصد دارد در زمینه‌ی کنترل فعالیت‌های شهروندان و جاسوسی از آن‌ها، از آمریکا پیشی بگیرد.
چین در جولای 2015 نیز «قانون امنیت ملی» را تصویب کرد. طبق این قانون، تمام زیرساخت‌های شبکه‌ها و سامانه‌های اطلاعات چین، باید امن و قابل‌کنترل باشند.

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد