about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

تصویب قانون ضد تروریسم چین

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ مجلس چین، قانون جدید ضد تروریسم را به تصویب رساند. این قانون شرکت‌های فناوری این کشور را ملزم می‌کند تا اطلاعات حساس خود را به‌صورت رمزنگاری‌شده، در اختیار دولت قرار دهند و از این طریق به بخش نظامی اجازه دهند با عملیات تروریستی مبارزه کند. ناگفته نماند که از اهداف تصویب این قانون، کنترل فعالیت‌های مسلمانان شهر اویغور چین است. مقامات این کشور بر این باورند که تهدیدات بسیاری از ناحیه مسلمانان اویغور، متوجه آن‌ها است.
لی شو وی (Li Shouwei)، معاون مدیر بخش قوانین کیفری مجلس چین، گفت: «چین با تصویب این قانون، به‌آسانی کاری را انجام داد که کشورهای غربی، از شرکت‌های فناوری خود می‌خواهند آن را انجام دهند.» شایان‌ذکر است مقامات آمریکا از شرکت‌های فناوری اطلاعات خواسته‌اند تا با قرار دادن نوعی «در پشتی»، امکان دسترسی به پیام‌های رمزنگاری‌شده‌ی کاربران را، به سازمان‌های اطلاعاتی بدهند. وی افزود: این قانون، شرکت‌ها را ملزم به ایجاد در پشتی نمی‌کند و در نتیجه تأثیر منفی روی عملیات شرکت‌های فناوری نمی‌گذارد. به نظر می‌رسد تصویب این قانون، نشان می‌دهد چین قصد دارد در زمینه‌ی کنترل فعالیت‌های شهروندان و جاسوسی از آن‌ها، از آمریکا پیشی بگیرد.
چین در جولای 2015 نیز «قانون امنیت ملی» را تصویب کرد. طبق این قانون، تمام زیرساخت‌های شبکه‌ها و سامانه‌های اطلاعات چین، باید امن و قابل‌کنترل باشند.

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.