about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

تصویب دکترین چند دامنه ای توسط ارتش هند

با توجه به فناوری‌های ایجاد شده در فضا و جنگ‌افزار سایبری، یکپارچه‌سازی عملیات زمین، هوا و دریا به یک اصل اساسی تبدیل شده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ فناوری‌های نوظهوری مانند هوش مصنوعی و روباتیک به سرعت در حال ایجاد یک تغییر اساسی در ماهیت جنگ‌ها و کاربردهای نظامی هستند. این دستاوردها از ظرفیت بسیار بالایی برای دگرگون کردن میدان‌های نبرد برخوردار هستند.

میلند کولشرشتا (Milind Kulshreshtha)، متخصص هوش مصنوعی و «C4I» گفت:

مسئله بالا از آن جهت بسیار اهمیت دارد که فناوری‌های یاد شده توسط هند نیز موردبررسی قرار گرفته‌اند تا دکترین نظامی جدید و عملیات جنگی آینده متحول شوند؛ زیرا دشمن نیز باید از توانمندی‌های نظامی مشابهی در حوزه‌های نبرد مختلف مانند هوا، دریا، زمین، فضا و سایبر برخوردار باشند تا بتواند ارتباط میان اقدامات سنتی را از بین ببرد.

در حال حاضر با توجه به فناوری‌های ایجاد شده در فضا و جنگ‌افزار سایبری، یکپارچه‌سازی عملیات زمین، هوا و دریا به یک اصل اساسی تبدیل شده است. آزمایش موفقیت‌آمیز سلاح ضد ماهواره یا آسات (ASAT) هند در اوایل سال 2019، لزوم داشتن یک دکترین را که عملیات بدون مرز از طریق مفهوم عملیات چند دامنه‌ای (Multi-Domain Operations) را به خوبی نشان می‌دهد. این مفهوم به منظور اطمینان از پاسخ مؤثر در زمان واقعی و سناریوهای نبردهای چندلایه‌ای، به طور ذاتی به قابلیت‌های همکاری وابسته است.

کولشرشتا ادامه داد:

به منظور دستیابی به اطلاعات عملیاتی برای فرآیند تصمیم‌گیری، اساس عملیات چند دامنه‌ای بر پایه حلقه مشاهده، موقعیت‌یابی، تصمیم‌گیری و عمل (OODA) ایجاد شده است. سلاح‌های سایبری و فضایی این چرخه را به فعالیت‌هایی با بازه زمانی محدود تبدیل می‌کنند که برای تکمیل به کمتر از 10 دقیقه نیاز دارند.

کارشناس مذکور افزود:

مفهوم مذکور باید یک فلسفه مشارکت چند دامنه‌ای به وجود آورد که به واسطه یادگیری از خدمات و دانش دشمنان، متحول می‌شود؛ بنابراین زمانی که واحدها با یکدیگر کار می‌کنند، بسیار بیشتر از عملکرد انفرادی مؤثر واقع می‌شوند. این مفهوم به طور پیوسته از طریق انجام رزمایش‌های نظامی و شبیه‌سازی بازی جنگ، تصحیحی می‌شود. به منظور پیاده‌سازی عملیات چند دامنه‌ای، مطالعه روی همه‌ی جنبه‌های روش‌های نبرد موردنیاز است تا عملیات نیروی مشترک در میدان‌های نبرد آینده، درک شود.

با وجود این، عملیات خدمات مشترک نیروهای مسلح هند (Armed Forces’ Joint Services) همچنان برای رسیدن به یک نقشه عملیاتی به واسطه «مراکز ادغام کارکنان دفاعی» (HQ IDS) و «مدیریت کارکنان دفاعی» (CDS) محدود شده‌اند. دکترین آموزش مشترک جدید نیروهای مسلح تنها در سال 2017 متحول شود. این مسئله تا ایجاد دگرگونی برای مفاهیم عملیات مشترک به منظور اقدامات چند دامنه‌ای به زمان بسیار بیشتری نیاز دارد.

از آنجایی که کشورهای دیگری به غیر از هند نیز مفهوم عملیات چند دامنه‌ای را در پیش گرفته‌اند، مراکز ادغام کارکنان دفاعی باید به روند ادغام دکترین‌های و نهایی کردن دکترین عملیات چند دامنه‌ای شتاب دهد. ماهواره‌های دفاعی هند مانند هایسیس (Hysis)، جی‌ست (GSAT) و دیگر نمونه‌های موجود، می‌توانند بخشی از دسترسی اطلاعات ایمن مفهوم موردنظر و دکترین خدمات اطلاعات عمومی (DGIS) را شکل دهند. این موضوع می‌تواند یک شبکه‌ی زمینی را به عنوان اساس زیرساخت لازم شکل دهد.

متأسفانه برای نیروهای دفاعی هند، هوش مصنوعی مبتنی بر شبکه تصمیم‌گیری توزیع شده، یک منطقه‌ی ناشناخته است و می‌تواند ضعیف‌ترین پیوند موجود در دکترین عملیات چند دامنه‌ای باشد. برای نمونه به منظور غلبه بر محدودیت یاد شده در هوش مصنوعی، نیروهای مسلح باید تعدادی از ضرورت‌ها راه به نمایش بگذارند و رویکرد دو جانبه را در نظر بگیرند.

توسعه و استقرار سریع پروژه‌های هوش مصنوعی به عنوان یک رویکرد پایین به بالا انجام گرفته است؛ در حالی که دکترین مذکور به عنوان رویکرد بالا به پایین توسط مراکز ادغام کارکنان دفاعی متحول می‌شود.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.