about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کره جنوبی، ژاپن و آمریکا به همکاری خود در زمینه امنیت سایبری ادامه خواهند داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ بر اساس اعلامیه وزارت امور خارجه آمریکا، متخصصان سایبری کره جنوبی، ایالات متحده و ژاپن، اخیرا بر سر تداوم همکاری خود در حوزه امنیت سایبری به توافق رسیدند.

بر اساس اخبار منتشر شده، رهبران سه کشور، مون جائه این (Moon Jae-in)، رئیس جمهور کره جنوبی، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و شینزو آبه (Shinzo Abe)، نخست وزیر ژاپن، طی نشستی سه جانبه در واشنگتن، به توافق بر سر تداوم و تقویت همکاری امنیت سایبری با یکدیگر، دست یافته اند.

این سه کشور بار دیگر تعهد خود را نسبت به ارتقاء اینترنت آزاد، سازگار، قابل اعتماد و امن اعلام کردند و به پیشبرد همکاری سه جانبه برای افزایش ثبات سایبری بین المللی، جلوگیری از فعالیت های مخرب در فضای مجازی و جلوگیری از تهدیدات سایبری بازیگران دولتی متعهد شدند.

مسائل مربوط به تامین امنیت سایبری المپیک 2020 ژاپن نیز، از دیگر محورهای این گفتگوی سه جانبه بود.
 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.