about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

این بررسی بر روی 2000 رأی‌دهنده مردد در هند که در جریان انتخابات نخست‌وزیری سال 2014 این کشور واجد شرایط رأی‌دهی بودند هم انجام شده و ثابت شد که نظرات این نمونه آماری هم در مورد نامزدها بعد از جستجو در گوگل بیش از 20 درصد و در برخی گروه‌های جمعیت شناختی تا بیش از 60 درصد تغییر کرده است. با توجه به این مسئله سؤال زیر پیش می‌آید:

آیا گوگل برنده انتخابات هند را مشخص کرده است؟ داده‌های روزانه خود گوگل در مورد جستجوهای کاربران در مورد انتخابات هند که البته در حال حاضر در اینترنت در دسترس نیست نشان می‌دهد نام نارندا مودی (Narendra Modi)، نامزد پیروز در یک دوره زمانی 61 روزه پشت سرهم نسبت به دو نامزد اصلی رقیبش حدود 25 درصد بیشتر در گوگل جستجو شده است. این حجم از جستجو باعث شده تا نام وی در رتبه‌بندی جستجوگر گوگل هم بهبود یابد.

گوگل در واکنش به این تحقیقات و مقاله منتشرشده اعلام کرده که ارائه پاسخ‌های مرتبط همیشه و از آغاز رویکرد اصلی گوگل در حوزه جستجو بوده و اگر ما آن را تغییر دهیم اعتماد مردم به نتایج جستجو در گوگل را تضعیف کرده‌ایم. محققان این موضع‌گیری را بی‌معنا و یک تکذیبیه‌ی کامل توصیف کرده‌اند که با واقعیت در تضاد است.

منبع: فارس

بخش اول

بخش دوم

تازه ترین ها
تعمیق
1404/09/24 - 18:25- اروپا

تعمیق روابط اوکراین و استونی در حوزه امنیت سایبری

اوکراین همکاری خود را با استونی در زمینه حکومتداری دیجیتال و امنیت سایبری عمیق‌تر کرد.

هشدار
1404/09/24 - 16:37- اروپا

هشدار رئیس ام آی 6 درباره افزایش فشار بر پوتین

رئیس جدید سرویس اطلاعات مخفی بریتانیا در نخستین سخنرانی عمومی خود در روز دوشنبه درباره تهدید حاد ناشی از روسیه‌ای «تهاجمی، توسعه‌طلب و تجدیدنظرطلب» هشدار خواهد داد.

تداوم
1404/09/24 - 16:28- آمریکا

تداوم هک گسترده شبکه‌های مخابراتی آمریکا توسط چین

مارک وارنر، سناتور دموکرات از ایالت ویرجینیا، اعلام کرد که چین همچنان در حال هک شبکه‌های مخابراتی ایالات متحده است؛ حمله‌ای سایبری که به این کشور امکان می‌دهد به ارتباطات تقریباً همه آمریکایی‌ها دسترسی پیدا کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.