about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

محققان دانشگاه واشنگتن هشدار داده‌اند تهیه تصاویر ماهواره‌ای جعلی با استفاده از فناوری جعل عمیق یا دیپ فیک می‌تواند امنیت ملی کشورها را به خطر بیندازد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از انگجت، پیش از این نگرانی از تهیه محتوای ویدئویی یا تصویری جعلی و قلابی از اشخاص مشهور با استفاده از فناوری جعل عمیق موجب نگرانی‌های امنیتی شده بود. اما حالا دامنه این تهدید به تهیه تصاویر ماهواره‌ای جعلی کشیده شده است.

این پژوهشگران می‌گویند با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی و از طریق تغذیه این الگوریتم‌ها با استفاده از عکس‌ها و نقشه‌های ماهواره‌ای مختلف، می‌توان تصاویر ماهواره‌ای جعل عمیق تهیه کرد که حاوی جاده‌ها، ساختمان‌ها، عوارض جغرافیایی و غیره غیر واقعی باشند یا ابعاد و ارتفاع و موقعیت ساختمان‌ها، جاده‌ها و غیره در آنها با اهداف مغرضانه جابجا شده باشند.

اگر چه از فناوری جعل عمیق می‌توان برای شبیه سازی تغییرات مناطق مختلف جغرافیایی با هدف تحقیق در مورد گرمایش زمین، گسترش شهرنشینی، پیش بینی تحولات آتی و غیره استفاده کرد، اما فناوری یادشده می‌تواند کارکردهای خطرناکی نیز داشته باشد. به عنوان مثال یک کشور متخاصم می‌تواند تصاویر دروغین ماهواره‌ای را برای کشورهای هدف ارسال کند تا استراتژیست‌های نظامی آنها را گمراه کند.

در چنین نقشه‌هایی ممکن است ساختمان‌ها و پل‌هایی که اهداف نظامی ارزشمندی هستند، حذف شوند. همچنین ممکن است از تصاویر ماهواره‌ای جعل عمیق برای پیشبرد اهداف سیاسی، مانند پنهان کردن شواهد جنایات یا مخفی کردن نشانه‌های تغییرات مخرب آب و هوایی استفاده شود. از همین رو باید روشی اطمینان آور برای شناسایی این نوع تصاویر ماهواره‌ای جعلی ابداع شود.

منبع:

تازه ترین ها
میزبانی
1405/06/23 - 13:39- هوش مصنوعي

میزبانی شاه چارلز از مدیران هوش مصنوعی

شاه چارلز از مدیران هوش مصنوعی هم‌زمان با افزایش نگرانی‌ها درباره تهدیدهای احتمالی میزبانی خواهد کرد.

رونمایی
1405/06/23 - 13:06- هوش مصنوعي

رونمایی از ابزارهای جدید حکمرانی هوش مصنوعی توسط یونسکو

یونسکو ابزارهای جدید حکمرانی هوش مصنوعی را در ریاض رونمایی می‌کند.

توقیف
1405/06/23 - 12:48- آمریکا

توقیف مزرعه استخراج رمزارز متعلق به کارتل مکزیکی

مزرعه استخراج رمزارز متعلق به کارتل مکزیکی در مناطق کوهستانی توقیف شد.