about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

وزیر آموزش وپروش با اشاره به ثبت‌نام بیش از ۹۰ درصد دانش‌آموزان و معلمان دوره ابتدایی در شبکه شاد گفت: ۲۵۰ هزار کلاس درس تشکیل‌شده است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ محسن حاجی میرزایی در نشست با مدیران کل حوزه ستادی که با موضوع شبکه آموزشی دانش‌آموزی (شاد) برگزار شد، اظهار کرد: هر تغییری بر زندگی افراد جامعه تأثیر می‌گذارد و شیوع ویروس کرونا یکی از این نوع تغییرات بوده که زندگی بشر را تحت تأثیر قرار داده است.

وی افزود: چنانکه دانشمندان می‌گویند پس از دوران کرونا تغییرات اساسی در سطح دنیا صورت می‌گیرد؛ لذا این آزمون بزرگی برای دولت‌هاست و مطمئناً بسیاری از تعادل‌های دنیای کنونی را بر هم زده و تعادل‌های جدیدی را ایجاد می‌کند.

حاجی میرزایی با اشاره به حذف و اضافه شدن شکل و شمایل برخی کسب و کارها به دلیل ویروس کرونا، تأکید کرد: بسیاری از شاخص‌های موجود در زندگی بشر پس از کرونا تغییر می‌کند و جنبه‌های مختلف زندگی تحت تأثیر قرار می‌گیرد.

وی، آموختن مردم را یکی از حقوق مسلّم زندگی انسان عنوان کرد و ادامه داد: بیش از یک و نیم میلیارد نفر از دانش آموزان جهان از مدرسه محروم شدند؛ حال سوال این است که اگر این بیماری در برهه‌هایی دیگر از زمان ادامه یابد چه بایدکرد؟ طبق مصوبه ستاد مدیریت بیماری کرونا باید برنامه‌ها بر اساس فرض‌های وجود این بیماری ارائه شود.

وزیر آموزش‌وپرورش خاطر نشان کرد: تعطیلی مدارس باعث شد تا بستری را در فضای مجازی برای آموزش دانش آموزان ایجاد کنیم تا شرایط مدرسه و کلاس درس را در فضای مجازی ادامه دهیم.

وی با تشریح تلاش‌های انجام‌شده برای ایجاد شبکه مستقل آموزشی دانش آموز، ادامه داد: اغلب کارکنان ستادی آموزش‌وپرورش بدون وقفه در تعطیلات نوروزی تلاش کردند تا شبکه شاد در نیمه شعبان راه‌اندازی شود.

تشکیل 250 هزار کلاس درس در شبکه شاد

وزیر آموزش‌وپرورش با ارائه آمارهایی از شبکه آموزشی دانش‌آموزی در شرایط فعلی بیان کرد: تاکنون 250 هزار کلاس در شبکه شاد تشکیل‌شده و بیش از 2 میلیون و 900 هزار کاربر در این شبکه آموزشی ثبت‌نام کردند.

دیگر نگران تعطیلات ناخواسته نیستیم

وی بابیان اینکه به اعتقاد بسیاری از کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات، راه‌اندازی این شبکه نقطه عطفی در تاریخ آموزش‌وپرورش است، یادآور شد: باوجود شبکه شاد، دیگر نگران تعطیلات ناخواسته در طول سال تحصیلی نیستیم؛ زیرا فرایند آموزش در این شبکه ادامه می‌یابد همچنین امکان تحقق عدالت آموزشی از این طریق ممکن می‌شود.

وی افزود: شبکه شاد، بستر مناسبی است تا بسیاری از آموزش‌ها به آن پیوست شود؛ لذا این شبکه امکان به‌کارگیری ظرفیت‌های آموزشی را ایجاد می‌کند.

وزیر آموزش‌وپرورش بابیان اینکه شبکه شاد مختص وزارت آموزش‌وپرورش است، اضافه کرد: همه مدیران باید به میدان بیایند و در این طرح که یکی از افتخارات ملی است، مشارکت همه‌جانبه داشته باشند.

وی ادامه داد: طرح شبکه آموزشی دانش آموزان می‌تواند بزرگ‌ترین طرح فناوری اطلاعات در خاورمیانه باشد.

حاجی میرزایی گفت: باوجوداینکه مدت زیادی از راه‌اندازی شبکه شاد نمی‌گذرد، بیش از 90 درصد دانش آموزان و معلمان دوره ابتدایی در این شبکه ثبت‌نام کرده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.