about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

تشکیل گروه امنیت سایبری وزارت دفاع کره جنوبی

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ تشکیل تیم فناوری امنیت سایبری، اخیراً، طی یک تغییر سازمانی، در دستور کار وزارت دفاع کره‌ی جنوبی قرارگرفته است.

 


به جرئت می‌توان گفت؛ تصمیم ایجاد یک گروه مستقل از متخصصان، به منظور تحقیق و توسعه‌ی فناوری‌های حوزه‌ی امنیت سایبری، در رأس ساختار سازمان سیاست‌گذاری سایبری، از نگرانی مقامات این کشور، در مورد افزایش توانمندی‌های سایبری همسایه‌ی شمالی، ناشی شده است.

 


شبکه‌ی داخلی ارتش کره‌ی جنوبی، طی سال گذشته، بارها هدف حملات سایبری قرار گرفت و مهاجمان، برخی داده‌های نظامی، شامل اطلاعات پرسنل ارتش و برخی برنامه‌های عملیات مشترک با نیروهای آمریکا را به سرقت بردند.

 


وزارت دفاع، همچنین، تأسیس یک گروه، برای تعمیق همکاری‌های امنیتی چند جانبه را نیز، به‌منظور حضور مؤثر، در توافق‌های مربوطه، با دیگر کشورها، در دستور کار خود دارد. کره‌ی شمالی، از سال 2012، میزبان اجلاس سالانه‌ی گفتگوهای امنیتی، در شهر سئول است. این گردهمایی، یکی از مهم‌ترین نشست‌های امنیتی منطقه‌ی آسیای شرقی است که با حضور مقامات نظامی، برگزار می‌شود.

 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.