about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزیر ارتباطات خبر از تشکیل یک کارگروه ویژه برای افزایش هزینه اینترنت در سال 1401 داد. وظیفه این کارگروه تهیه و پیشنهاد مدل‌های مختلف برای افزایش تعرفه اینترنت در سال جدید است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ همان‌طور که می دانید مدت‌ها است وزیر ارتباطات دولت سیزدهم از ضرورت افزایش تعرفه اینترنت در سال آینده می‌گوید. هم زمان گزارش‌های غیر رسمی از مخالفت شورای عالی فضای مجازی با افزایش پهنای باند بین‌الملل کشور به گوش می‌رسد.

با وجود اینکه افزایش تعرفه اینترنت در سال 1401 حتمی به نظر می‌رسد، وزیر ارتباطات می‌گوید به دنبال پیاده سازی مدل‌هایی هستند که ضمن افزایش درآمد اپراتورها و ارائه دهندگان خدمات اینترنت، به مردم فشار اقتصادی بیشتری وارد نشود. البته روشن نیست این ادعا چقدر واقع‌بینانه است.

به ادعای عیسی زارع پور بخشی از علت کندی اینترنت عدم سرمایه گذاری مناسب است که بدون افزایش درآمدها ممکن نیست. وی پنهان نکرد بدون گسترش و ارتقای زیرساخت‌ها در سال 1401 شاهد کاهش سرعت اینترنت نسبت به حال حاضر خواهیم بود که این کار به سرمایه نیاز دارد.

وزیر ارتباطات در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع افزایش تعرفه برخی اپراتورها به بهانه افزایش حق السهم دولت از اپراتورها در بودجه 1401 پرداخت و تاکید کرد نباید این دو درصد افزایش سهم دولت بهانه‌ای برای افزایش تعرفه اینترنت شود و در تلاش برای حذف آن در بودجه 1401 هستند.

ممکن است این درآمدهای اضافی یا دست کم بخشی از آن صرف توسعه شبکه داخلی موسوم به شبکه ملی اطلاعات شود و لزوماً به افزایش پهنای باند بین‌الملل منجر نشود. به باور نگارنده همه شواهد حاکی از در اولویت قرار گرفتن اینترانت (شبکه داخلی) در سال 1401 است.

آقای زارع پور در جلسه گرفتن رای اعتماد از مجلس قول داد ظرف 4 سال شبکه ملی اطلاعات را راه اندازی کند و به بهره برداری برساند.

تازه ترین ها
توسعه
1405/05/17 - 16:05- هوش مصنوعي

توسعه روش یادگیری غیرمتمرکز برای عوامل هوش مصنوعی

محققان ایرانی روش یادگیری غیرمتمرکز برای عوامل هوش مصنوعی توسعه داده‌اند.

آغاز
1405/05/17 - 11:47- آسیا

آغاز بررسی امنیت سایبری محصولات پالو آلتو توسط چین

چین بررسی امنیت سایبری محصولات شبکه‌های پالو آلتو را با توجه به خطرات سایبری علیه زیرساخت‌های اطلاعاتی حیاتی آغاز کرد.

حمایت
1405/05/17 - 11:38- اروپا

حمایت ۱.۵ میلیارد دلاری ائتلاف جهانی از دفاع سایبری اوکراین

اوکراین مبلغ ۱.۵ میلیارد دلار برای دفاع دیجیتال و امنیت سایبری از ائتلاف فناوری اطلاعات ۱۸ کشور دریافت کرد.