about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان رضوی از تشکیل قرارگاه مقابله با مخلان امنیت روانی جامعه در فضای مجازی خبر داد .

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، به نقل از روابط عمومی دادگستری خراسان رضوی، محمد حسین درودی در جلسه شورای معاونین دادسرای عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی ضمن تاکید بر ضرورت ایجاد امنیت پایدار در تمامی سطوح مختلف برای آحاد مردم  اظهار داشت: یکی از مطالبات حال حاضر مردم از دستگاه قضایی برخورد با نشردهندگان اخبار کذب و همچنین افرادی که مروج خشونت بوده و موجب تشویش اذهان عمومی از طریق انتشار اخبار غیرواقعی در بستر فضای مجازی می‌باشند، هستند که بر همین اساس دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان رضوی در چارچوب قوانین و مقررات و با تشکیل قرارگاهی این موضوع را رصد و پیگیری و متهمین را تحت تعقیب قضایی قرار خواهد داد.

 وی افزود:امروزه فضای مجازی دارای محاسن زیادی است و افراد با سلایق مختلف از آن بهره می برند حتی در حال حاضر شاهد گسترش روز افزون مشاغل اینترنتی هستیم و نیز رصد اخبار و اطلاعات در این بستر به لحظه و به سهولت انجام می شود؛ اما متاسفانه بعضاً افرادی تعمداً مبادرت به تولید اخبار غیرواقعی کرده و عده ای هم با این احساس که می‌توانند هر مطلبی را بدون توجه به صحت و سقم آن در این بستر منتشر کنند و امنیت روانی جامعه را مخدوش سازند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی با بیان اینکه معاندین و دشمنان مردم ایران ، با بهره گیری از ظرفیت فضای مجازی به دنبال  ایجاد شکاف بین مردم و مسئولین هستند و در این راستا اقدام به انتشار گسترده اخبار دروغین در حوزه های مختلف اقتصادی ، سیاسی ، امنیتی ، اقتصادی ، ورزشی و ... در بستر فضای مجازی می‌کنند گفت: رصد و برخورد با کسانی که این اخبار دروغین را آگاهانه یا غیرآگاهانه نشر می دهند ، حائز اهمیت و ضروری است و در غیر این صورت امنیت روانی جامعه مختل خواهد شد.     

دادستان مشهد با بیان این مطلب که رصد و برخورد با مجرمین در فضای مجازی به معنای محدود کردن آزادی بیان نیست گفت: بر اساس مطالبات عمومی از دستگاه قضایی این قرارگاه با هدف برخورد با مجرمین و مخلین به امنیت روانی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و ...  تشکیل شده تا با برخورد قانونی با این افراد، به زودی شاهد ایجاد بستری امن و مطمئن برای آحاد مردم باشیم.      

 درودی ادامه داد: یقین داریم با اتخاذ تدابیر پیشگیرانه و دادن تذکرات به موقع به افرادی که ناآگاهانه اقدام به انتشار اخبار دروغین و غیرواقعی در فضای مجازی می نمایند ، می توانیم شاهد کاهش محسوس نشر چنین اخباری در این بستر باشیم.

منبع:

تازه ترین ها
بررسی
1405/07/12 - 09:34- آسیا

بررسی حملات سایبری هوش مصنوعی به بانک‌ها

لی جائه میونگ، رئیس‌جمهور کره جنوبی، روز یکشنبه دستور تحقیقات جامع درباره مجموعه‌ای از نشت‌های اطلاعاتی اخیر در بانک‌های این کشور را صادر کرد؛ حوادثی که همزمان با افزایش استفاده مهاجمان از هوش مصنوعی برای هدف قرار دادن مؤسسات مالی رخ داده‌اند.

احتمال
1405/07/12 - 09:26- آسیا

احتمال آغاز بحران مالی بعدی با یک حمله سایبری

سانجی مالهوترا، رئیس بانک مرکزی هند، هشدار داده است بحران مالی بعدی لزوماً از یک بانک آغاز نخواهد شد و ممکن است یک رویداد ژئوپلیتیکی، حمله سایبری یا نقص فنی زمینه‌ساز آن باشد.

رزمایش
1405/07/12 - 09:17- آسیا

رزمایش بزرگ نظامی جمهوری آذربایجان، ترکیه و ازبکستان

بیش از ۳۵۰۰ نیروی نظامی از جمهوری آذربایجان، ترکیه و ازبکستان در رزمایش مشترک قدرت اتحاد ۲۰۲۶ شرکت کردند؛ رزمایشی که برای نخستین بار در منطقه قره‌باغ جمهوری آذربایجان برگزار شد و کشورهایی از جمله ایران نیز به‌عنوان ناظر در آن حضور داشتند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.