about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

تشکيل ائتلاف ضد داعش توسط پليس فتا

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس فتا: سردار سید کمال هادیانفر در جمع خبرنگاران با تسلیت فرارسیدن ماه محرم اظهار کرد: امروز میزبان رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی بودیم و گزارشی از وضعیت فضای مجازی کشور، اقدامات و فعالیت‌های پلیس فتا نیز ارائه شد.

وی با اشاره به بازدید دکتر بروجردی از بخش‌های مختلف پلیس تولید و تبادل اطلاعات (پلیس فتا) بیان کرد: رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس نکات خوبی مطرح کردند و ازنظرت ایشان حتماً بهره خواهیم برد.

رئیس پلیس فتا در خصوص عملکرد این پلیس بیان کرد: به‌تناسب رشد فناوری و اطلاعات تهدیدات و چالش‌ها نیز گسترش می‌یابد و ما با رشد جرائم در حوزه فضای مجازی و سایبر مواجه هستیم. در 6 ماه نخست سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته میزان جرائم در این حوزه 63.5 درصد افزایش داشته است.

وی خاطرنشان کرد: با کوچ کاربران از فضای حقیقی به فضای مجازی و پیام‌رسان‌های موبایلی حدود 42.5 درصد جرائم در تلگرام اتفاق می‌افتد.

وی بابیان اینکه در سال 93، 52 درصد از جرائم به برداشت‌های غیرمجاز مربوط می‌شد، افزود: با تلاش و اقدامات پلیس فتا این آمار به 34 درصد کاهش‌یافته است.

رئیس پلیس فتا ادامه داد: متأسفانه جرائم در حوزه هتک حرمت و حیثیت، موضوعات خانوادگی و بحث‌هایی که پیرامون فرهنگ رفتاری است در حال افزایش است.

این مقام ارشد انتظامی در ادامه با اشاره به انجام عملیات‌های بین‌المللی خاطرنشان کرد: عملیات پانجیا 9 با همکاری 134 کشور در مدت 20 روز انجام شد. سردار هادیانفر توضیح داد: در این عملیات 10 روز کار اطلاعاتی صورت گرفت و هم‌زمان 134 کشور عملیات شناسایی را انجام دادند و در کشور ما سازمان گمرک و وزارت بهداشت همکاری داشته و طی این عملیات 150 نفر دستگیر شدند.

وی بیان کرد: طی این عملیات مقادیر زیادی داروی غیرمجاز که مورد مصرف قرار می‌گرفت شناسایی و کشف شد.

سردار هادیانفر مطرح کرد: دستگیری‌ها طی این عملیات مربوط به سراسر کشور بوده و پلیس فتای استان‌ها نیز در این عملیات شرکت و فعالیت داشتند اما درصد بسیاری از کشفیات و دستگیری‌ها مربوط به استان تهران بود.

این مقام ارشد انتظامی بابیان اینکه در نشست اخیر مسئولان پلیس‌های فتا در سنگاپور از تلاش ایران در مقابله با موضوعات تروریستی تقدیر شد، افزود: به دلیل نوع اقدامات مفتخر هستیم عضو ثابت نشست جهانی مبارزه با جرائم سایبری باشیم.

سردار هادیانفر در خصوص فعالیت برخی از کانال‌ها و شبکه‌های غیراخلاقی در اینستاگرام گفت: متأسفانه سرورهای این شبکه‌ها در کشورهایی چون آمریکا است در کمیسیون تعیین مصادیق مجرمانه بحث فیلترینگ هوشمند این شبکه‌ها مطرح شد و وزارت ارتباطات نیز تلاش‌هایی در این راستا انجام داد اما با تغییراتی که از محل سرورهای اصلی ایجاد می‌شود این فیلترینگ‌ها خیلی کارآمد نیست.

رئیس پلیس فتا گفت: تلاش و فعالیت در این حوزه سخت است چراکه سرورها در کشورهای دیگری است ولی پلیس فتا صفحات غیراخلاقی را شناسایی و آن‌ها را به پلیس اطلاعات و امنیت معرفی می‌کند.

این مقام ارشد انتظامی در ادامه بیان کرد: گزارشی از فعالیت‌های داعش تهیه و به پلیس اینترپل ارائه داده‌ایم که این گزارش برای بسیاری کشورها کارگشا بوده و تقدیر و تشکر از پلیس فتای ایران را به دنبال داشت.

وی اشاره کرد: پلیس فتای ایران پیشنهاد تشکیل ائتلاف ضد داعش در حوزه فضای سایبری را ارائه داده است.

سردار هادیانفر خاطرنشان کرد: امروز 75 هزار عضو سایبری در سراسر جهان که وابسته به داعش هستند در فضای مجازی چون توییتر و... فعالیت می‌کنند و تشکیل ائتلاف ضد داعش نیز در این راستا بوده است.

سردار هادیانفر درباره حملات هکری عربستان نیز بیان کرد: این حملات هکری تحت عنوان داعش اتفاق افتاد و از دو مبدأ ترکیه و ایتالیا انجام می‌شد. آی‌پی‌ها شناسایی و موارد ازجمله دستورات قضائی را به پلیس بین‌الملل اعلام کردیم.

رئیس پلیس فتا اشاره کرد: علیرغم ارائه گزارش به سازمان اینترپل، عربستان در این خصوص تاکنون پاسخی ارائه نکرده است و در نشست جهانی اخیر هم این موضوع یکی از مطالبات ما بود و به دنبال توضیح و پاسخ عربستان هستیم.
سردار هادیانفر همچنین در خصوص مهمان جوان برنامه ماه‌عسل که اقدام به هک کرده بود، نیز گفت: فرد مذکور پرونده مفصلی دارد و برداشت‌های غیرمجاز بسیاری داشته که قاضی متناسب با جرم حکم صادر کرده است.

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.