about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

کارشناسان اعلام کردند که اسرائیل و ایالات متحده روابط خود را در جبهه سایبری گسترش داده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ کارشناسان اعلام کردند که رژیم صهیونیستی و ایالات متحده روابط خود را در جبهه سایبری گسترش داده‌اند. 2 کشور مجموعه‌ای از توافق‌نامه‌های همکاری در زمینه امنیت سایبری را با هدف همکاری در مبارزه با تأمین مالی تروریسم، ایجاد یک ابزار سازمانی برای فعال کردن تحقیق و توسعه سایبری خاص و همکاری در امنیت سایبری حمل‌ونقل نهایی کرده‌اند.

براساس توافق‌نامه امضا شده در 2 مارس سال جاری، همکاری‌های سایبری تقویت شده بین 2 طرف شامل حفاظت از اقتصادهای مربوطه و زیرساخت‌های حیاتی، افزایش مدیریت ریسک مشترک تهدیدات سایبری، مقابله با حملات باج‌افزاری و ترویج تحقیق و توسعه سایبری 2جانبه و مشارکت بین بخش‌های دولتی و خصوصی اسرائیل و آمریکا خواهد بود.

توافق‌نامه مذکور به‌وسیله گابی پورتنوی (Gaby Portnoy)، مدیر کل اداره سایبری ملی اسرائیل و رابرت سیلورز (Robert Silvers)، معاون وزیر امنیت داخلی ایالات متحده (DHS) در بخش راهبرد، سیاست و برنامه امضا شد.

به گفته اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی، هدف از این توافق ترویج فناوری‌های پیشرفته برای حفاظت سایبری و تقویت اشتراک‌گذاری اطلاعات در زمین و تبادل کارشناسان در زمینه‌هایی مانند هوش مصنوعی، محاسبات کوانتومی، رمزگذاری همومورفیک و فناوری ناوبری بود.

به گزارش وبگاه اسرائیلی «timesofisrael.com»، این اداره همچنین قرارداد جداگانه‌ای با اداره امنیت حمل و نقل (TSA)، تحت نظارت وزارت امنیت داخلی ایالات متحده، امضا کرد تا همکاری امنیت سایبری در حمل و نقل را تقویت کند.
 

منبع:

تازه ترین ها
محکومیت
1404/12/02 - 15:49- اروپا

محکومیت فرد اوکراینی به اتهام تسهیل نفوذ کره شمالی به شرکت‌های آمریکایی

یک اوکراینی به اتهام کمک به کره شمالی برای نفوذ به شرکت‌های آمریکایی به ۵ سال زندان محکوم شد.

پیش‌بینی‌
1404/12/02 - 15:10- هوش مصنوعي

پیش‌بینی‌ بلندمدت آب‌وهوای فضایی توسط هوش مصنوعی

یک مدل جدید هوش مصنوعی پیش‌بینی‌های بلندمدت آب‌وهوای فضایی را بهبود می‌بخشد.

اذعان
1404/12/02 - 14:52- جرم سایبری

اذعان پی‌پال به نشت طولانی‌مدت داده‌های کاربران

پی‌پال از یک نقض اطلاعاتی پرده برداشت که اطلاعات کاربران را به مدت ۶ ماه فاش می‌کرده است.