about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

تشدید تنش‌های امنیت سایبری میان چین و آمریکا

چین، فشارهای امنیتی در حوزه سایبر را بر شرکت‌های ارائه دهنده خدمات فناوری آمریکایی افزایش داده است. مقامات این کشور به تازگی از شرکت‌های آمریکایی خواسته اند تا کدهای نرم افزارهای ارائه شده توسط این شرکت‌ها را در اختیار مقامات امنیت سایبر چین قرار دهند. این شرکت‌ها، نرم افزارهای مورد نیاز بانک‌های چینی را فراهم می‌کنند.
اتاق بازرگانی آمریکا در چین و 17 گروه تجاری آمریکا خواستار مذاکره فوری با مقامات پکن شدند تا بکوشند این سیاست‌ها را لغو و یا اجرای آنها را به تعویق بیاندازند. در نامه اخیری که شرکت‌های آمریکایی به مقامات امنیت سایبری چین نوشته اند، این قوانین ناقض مالکیت معنوی شرکت‌ها بر نرم‌افزارهای ارائه شده، عنوان شده است.
امنیت سایبر، همواره به عنوان یک موضوع مورد مناقشه در روابط آمریکا و چین شناخته می‌شود. شرکت‌های آمریکایی نظیر سیسکو و مایکروسافت، طی سال‌های اخیر، تحت فشار روز افزون چینی‌ها قرار داشته‌اند. مقامات چین اصرار دارند پیش از ارائه خدمات از طرف شرکت‌های آمریکایی به موسسات مالی و اعتباری چین، باید تمامی محصولات آنها تحت بررسی‌های دقیق امنیتی قرار بگیرند.
به نظر می رسد این فشارها بعد از افشاگری‌های اسنودن تشدید شده است. ادوارد اسنودن، از کارکنان سابق آژانس امنیت ملی آمریکا است که در سال‌های اخیر دست به افشاگری‌های گسترده‌ای بر علیه مقامات امنیتی آمریکا زد. بنا بر ادعاها و اسناد وی، آمریکا اهداف مختلفی را در سراسر جهان مورد جاسوسی قرار داده و می‌دهد.
گروه‌های تجاری آمریکایی در نامه‌ای به رئیس جمهور چین، ژی جین‌پینگ (Xi Jinping) هشدار داده‌اند که اعمال اینگونه سیاست‌ها و رفتارهای امنیتی ممکن است باعث لطمه زدن به رشد اقتصادی روز افزون چین شود.
طبعا بر اساس این قوانین، شرکت‌هایی که در راستای فروش تجهیزات رایانه‌ای به بانک‌های چینی فعالیت می‌کنند، باید نسبت به تاسیس مراکز تحقیق و توسعه در کشور، اخذ مجوز برای تجهیزات فناوری کارکنان خود و ایجاد درگاه‌هایی ویژه اقدام نمایند. این درگاه‌ها، نظارت مقامات چینی بر اطلاعات انتقال یافته توسط سخت افزارهای آنها را ممکن می‌نماید.

 

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.