about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

تشدید احتمال حملات سایبری ایران به آمریکا

کارشناسان مدعی شدند حملات سایبری ایران علیه آمریکا می تواند بسیار خطرناک و نگران کننده باشند.

به گزارش کارگروه امیت سایبربان؛ تحلیلگران امنیت سایبری هشدار می دهند با تکمیل خروج ایالات متحده از توافق هسته ای ایران حملات سایبری ایران بیشتر و خطرناک تر خواهد شد.

برت بروئن (Brett Bruen)، رئیس شرکت «اتاق وضعیت جهانی» و مدیر پیشین «تعامل جهانی» در کاخ سفید، در هشداری می گوید:

ما به احتمال بسیار زیاد طی روزها و هفته های آتی شاهد هدف قرار گرفتن منافع آمریکا توسط تهران خواهیم بود.

او در ادامه مدعی شد:

مهم ترین و آسیب پذیرترین هدف آن ها شرکت های آمریکایی است. آن ها اثر گذاری اقتصادی را نوعی تلافی جویی تلقی می کنند.

ایالات متحده کل تحریم ها علیه ایران را از پنجم نوامبر دوباره برقرار کرد.

بنا بر یک ادعای تازه از بنیاد دفاع از دموکراسی (Defense of Democracies)، اعلام شده است که ایران ممکن است رویکردی خصمانه تر در جهان مجازی و فیزیکی در پیش بگیرد، از طرفی هکرهای این کشور می توانند صدماتی جدی را به زیر ساخت های ایالات متحده وارد کنند.

تحلیلگران مدعی شده اند که قابلیت های ایران درحال تحول است و روی استفاده از رسانه های اجتماعی برای پخش اطلاعات جعلی و تغییر افکار عمومی متمرکز شده است.

بروئن معتقد است که بعضی از این تلاش ها شناسایی و توسط شبکه های اجتماعی متوقف شده است. بسیاری هم هنوز ردیابی یا حذف نشده اند. آسیب زننده ترین مورد همان طور که در ارتباط با روسیه دیدیم، زمانی است که یک کشور به شبکه ای خاص نفوذ کرده و از اطلاعات به دست آمده استفاده ابزاری می کند.

کارشناسان اطلاعاتی آمریکا در ماه اوت هشدار داده بودند که ایالات متحده خود را در برابر حملات سایبری ایران که ممکن است در واکنش به تحریم های ماه نوامبر آغاز شود، آماده می کند.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.