about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

تشخیص اختلال روانی با تلفن هوشمند

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ تلفن‌های هوشمند امروزی دارای حس‌گرهای متنوع و فراوانی هستند؛ به طور مثال با استفاده از حس‌گر موقعیت‌یاب، موقعیت جغرافیایی فرد مشخص می‌شود. از دیگر حس‌گرهای به کار رفته می‌توان به حس‌گر تشخیص ضربان قلب و گام شمار اشاره کرد. به تازگی آزمایش‌هایی صورت گرفته که بیان می‌کند با استفاده از حس‌گرهای تلفن‌های هوشمند می‌توان اختلال روانی افراد مختلف را شناسایی کرد.
وِنِت عثمانی (Venet Osmani)، یکی از محققان شرکت کریت نت آلمان1، تحقیقاتی انجام داده که ثابت می‌کند می‌توان با استفاده از ترکیب کاربرد حس‌گرهای تلفن‌های هوشمند بیماری‌هایی مانند جنون و افسردگی را تشخیص داد.
عثمانی در تحقیقات خود 12 بیمار اختلال دوقطبی را برای 4 ماه موردمطالعه قرار داد. در این مدت آن‌ها از تلفن همراهی که به آن‌ها داده شده بود استفاده می‌کردند و وضعیت آن‌‌ها هر 3 هفته موردمطالعه قرار می‌گرفت. بر اساس نتایج این آزمایش، می‌توان  با استفاده از داده‌های جمع‌آوری شده توسط تلفن‌های هوشمند تا 94 درصد رفتار کاربر را به درستی پیش‌بینی کرد. همچنین با زیر نظر گرفتن تماس‌های تلفنی، تعداد و فاصله‌ی بین تماس‌ها می‌توان تا 97 درصد از صحت نتیجه‌ی به دست آمده اطمینان حاصل کرد و بیماری و شدت آن را تشخیص داد.

این آزمایش که در یک زمان محدود صورت گرفته است نشان می‌دهد با استفاده از تلفن‌های هوشمند می‌توان رفتار یک فرد و بیماری او را تشخیص داد. این آزمایش همچنین نشان می‌دهد با استفاده از تلفن‌های هوشمند می‌توان رفتارشناسی نموده و اشخاص را به صورت کامل زیر نظر گرفت.

_____________________________________

1 ) Create-Net یا Center for Research and Telecommunication Experimentation for Networked Communities

 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.