about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

تشخیص احساسات انسان‌ها با هوش مصنوعی

پژوهشگران MIT الگوریتمی توسعه داده اند که ریزترین حرکات صورت انسان ها را به منظور تشخیص بهتر احساسات، شناسایی می کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ پژوهشگران آزمایشگاه رسانه ام. آی. تی (MIT Media Lab)، الگوریتم یادگیری ماشینی توسعه داده اند که در تشخیص احساسات انسان ها به رایانه ها کمک می کند.

در حال حاضر تحقیقات بسیاری در زمینه ی «محاسبات عاطفی» (affective computing) انجام می شود تا روبات ها و رایانه ها بتوانند احساسات انسان را تشخیص داده و نسبت به آن پاسخ مناسب ارائه دهند. از این گونه دستاوردها می توان برای نظارت روی سلامت بیماران و افزایش رفاه آنها،  بررسی میزان علاقه ی دانشجویان به کلاس درس و تشخیص علائم بیماری استفاده کرد.

یکی از چالش های حوزه ی بالا، تفاوت احساسات به نمایش درآمده توسط مردم است. این موضوع به عوامل بسیاری مانند فرهنگ، جنسیت، گروه سنی بستگی دارد. البته این مسئله به عوامل بسیار کوچک دیگری نیز مانند، میزان خواب آلودگی فرد، شرایط لحظه ای، آشنایی با فرد مقابل مرتبط بوده و شادی و غم لحظه ای به وجود می آورد. مغز انسان به صورت طبیعی چنین مواردی را در نظر می گیرند؛ اما پیشرفته ترین الگوریتم های امروزی همچنان نمی توانند با دقت لازم در این زمینه عمل کنند.

پژوهشرگان MIT موفق به توسعه ی الگوریتمی شده اند که نسبت به نمونه ی سنتی عملکرد بهتری داشته و از طریق هزاران تصویر در رابطه با احساسات انسان ها آموزش دیده است. به علاوه با افزایش داده های آموزشی می توان دستاورد ایجاد شده را برای شناسایی طیف وسیع تری از مردم نیز به کار گرفت.

اگی رادُویک (Oggi Rudovic)، یکی از پژوهشگران آزمایشگاه مذکور گفت:

این یک شیوه ی ساده برای نظارت روی احساسات ما است. اگر شما روبات هایی با هوش اجتماعی می خواهید، باید به گونه ای آنها را هوشمند سازید که به طور طبیعی و مشابه با انسان ها به احساسات پاسخ دهند.

در نمونه های قدیمی از مفهوم «فری سایز» (one-size-fits-all) استفاده می شد. در این مفهوم هوش مصنوعی از طریق تصاویر با حالت های مختلف چهره مانند شکل لب در زمان های شادی و غم آموزش داده می شد.

در مقابل پژوهشگران MIT از الگوریتم «mixture of experts/MoE» را با شیوه های شخصی سازی ترکیب کرده است تا بتوانند دقت محاسبات عاطفی را افزایش دهد. این اولین بار است که دو روش یاد شده با یکدیگر ترکیب می شوند.

الگوریتم MoE شامل مدل هایی از شبکه های عصبی است، هر یک از این مدل ها به عنوان یک کارشناس به منظور انجام یک فعالیت جداگانه و خروجی منحصر به فرد آموزش داده می شوند. همچنین گیت هایی ایجاد شده است که احتمالا باعث می شود بهترین تشخیص ممکن از حالت های غیرممکن به دست آورد.

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.