about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

هوآوی به دلیل تسریع آموزش دیجیتال در اتیوپی تحسین همگان را برانگیخت.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ هوآوی (Huawei)، غول فناوری چینی به دلیل نقش خود در تسریع آموزش دیجیتال در اتیوپی، مورد تحسین قرار گرفت.

این موضوع با عنوان «تسریع سفر آموزش دیجیتال برای اتیوپی» در اجلاسی با مضمون آموزش و پرورش که به‌وسیله هوآوی اتیوپی در آدیس آبابا، پایتخت اتیوپی برگزار شد.

زِلالیم آسفا (Zelalem Assefa)، رئیس فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) و آموزش دیجیتال وزارت آموزش اتیوپی، در این رویداد گفت که کشور آفریقای شرقی در حال تدوین راهبرد آموزش دیجیتال برای دستیابی به آموزش در دسترس‌تر و جذاب‌تر از طریق فناوری دیجیتال است.

وی افزود که هوآوی شریک اصلی وزارت آموزش اتیوپی در تحول دیجیتالی بخش آموزش در کشور بوده است. آسفا تصریح کرد :

«تخصص هوآوی در راه‌حل‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات به ما کمک کرده تا راه‌حل‌های نوآورانه‌ای را توسعه دهیم که شیوه آموزش و یادگیری ما را تغییر داده است. تصمیم هوآوی برای افتتاح آکادمی فناوری اطلاعات و ارتباطات در مؤسسه آموزش عالی ما به ما کمک کرده تا بسیاری از متخصصان فناوری اطلاعات و ارتباطات را پرورش دهیم و به دانشجویان ما کمک کرده تا با متخصصان سایر صنایع در سراسر جهان ارتباط برقرار کنند و بیاموزند.»

اجلاس سالانه هوآوی برای صنعت آموزش منطقه‌ای نخبگان، متخصصان و شرکای صنعت مرتبط را گرد هم آورد تا در مورد تحول دیجیتال و روندهای توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در آموزش و پرورش بحث کنند.

در طول این اجلاس، کارشناسان ، آکادمی‌ها و همچنین رؤسای دانشگاه‌های مهم اتیوپی در مورد چالش‌ها و فرصت‌های ارتقاء اتخاذ فناوری در بخش آموزش، ضمن پرداختن به دیدگاه‌های مختلف در مورد آموزش دیجیتال مانند بهبود اثربخشی مدیریت مدارس بحث کردند.

لیو جیفان (Liu Jifan)، مدیر اجرایی هوآوی در اتیوپی هواوی توضیح داد که غول چینی در بسیاری صنایع از جمله صنعت آموزش در اتیوپی با مشتریان همکاری می‌کند تا بخش دیجیتال در کشور را ارتقا بخشد.

ارائه‌های مختلفی مربوط به آموزش در طول اجلاس ارائه شدند که از این میان می‌توان به نظرسنجی از مرکز داده دانشگاه «Debre Tabor» اشاره کرد که با استفاده از محصولات فناوری‌های هوآوی ساخته و تکمیل شد.

آنه‌گارن گاشاو (Anegaregn Gashaw)، رئیس دانشگاه Debre Tabor، تأکید کرد که این پروژه توجهی را که هوآوی به مراکز آموزش و پرورش جلب کرده، نشان می‌دهد.

غول فناوری چینی سالانه چندین پروژه برای ارتقاء سیستم آموزش اتیوپی مانند رقابت فناوری اطلاعات و ارتباطات، سرمایه‌گذاری آینده، زنان در فناوری و پروژه اخیراً اعلام شده «Digi Truck» دارد.

کارشناسان معتقدند که این شرکت با استفاده از فناوری‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات، از اتیوپی در توسعه استعدادها، کاهش شکاف در یادگیری و تسهیل انقلاب آموزش دیجیتال پشتیبانی می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.