تست پی سی آر کرونا به وسیله ربات
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ آن هایی که آزمایش پی سی آر کرونا را تجربه کرده باشند به این موضوع واقف اند که تا چه حد می تواند زجر آور و سخت باشد. نحوه انجام آن به این صورت است که فرد آزمایش کننده لوله ای بلند، مانند گوش پاک کن را داخل بینی شما فرو می کند و آن را به انتهای حفره بینی شما می چسباند. پس از آن چند مرتبه لوله را در بینی شما می چرخاند تا ترشحات بینی شما را جمع آوری کند و سپس آن را خارج می کند. انجام این تست حس بسیار ناخوشایندی را به همراه دارد.
اما یک شرکت فناوری پزشکی تایوانی به نام Brain Navi به میدان آمده است تا این حس بد را تا حدودی برای افراد کاهش دهد.
این شرکت رباتی را طراحی کرده است که می تواند به جای کادر درمان این تست را برای شما انجام دهد. وجود این ربات بیش از آن چه که تصور می کنید مهم و ضروری است .
به گفته مسئولین این شرکت، با افزایش تعداد تست های انجام شده در جهان ربات Brain Navi می تواند میزان سرایت بیماری و آلودگی را کاهش دهد و تا حدودی کادر درمان را برای رسیدگی به وظایف دیگرشان آزاد تر کند و باری را از روی دوش آن ها بردارد.
نحوه عملکرد این ربات:
درابتدا فرد بیمار گیره ای مخصوص بینی را بر روی آن قرار می دهد تا ربات بتواند جهت یابی کند. سپس فرد بیمار سر خود را درون یک بست فلزی قرار می دهد که بسیار شیبیه به وسیله ای است که چشم پزشکان برای سنجش بینایی افراد مورد استفاده قرار می دهند. پس از آن یک دوربین تشخیص عمق، صورت فرد تحت آزمایش را اسکن و فاصله میان سوراخ بینی و کانال گوش ها را اندازه گیری می کند. این کار به ربات Brainکمک می کند تا به راحتی به داخل بینی شما داخل شود.
در نهایت این ربات به آرامی با یک لوله بلند پنبه ای به فرد مشکوک به کرونا نزدیک می شود و آن را به داخل بینی فرو می کند و با سرعت بسیار ملایمی می چرخاند. درنهایت نمونه های گرفته شده را در یک لوله استریل قرار می دهد تا متخصصان آن ها را بررسی کنند.
این ربات هیچ سنسور تشخیص فشاری برای شناسایی ضربه به اجزای داخلی بینی را ندارد اما به گفته مسئولین این شرکت تصویرسازی سه بعدی آن، انجام این را دقیق و ایمن می کند و بابت آن جای نگرانی وجود ندارد.
اما با وجودهمه این تفاسیر متخصصان معتقدند که بیماران تمایل زیادی برای استفاده از آن نشان نمی دهند و از انجام پی سی آر توسط آن می ترسند. دلیل نگرانی بیماران ،عدم امکان برقراری ارتباط و مکالمه با آن ها است. این مشکل بزرگ ترین مانع موجود بر سر راه استفاده گسترده از آن است.
با این وجود شرکت سازنده این ربات در نظر دارد پس از مذاکره با فرودگاه بین المللی تایوان، ربات Brainرا در درب های ورودی فرودگاه مورد استفاده قرار دهد و مسافران ورودی به کشور را آزمایش کند.