about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

تزریق نانودوربین به داخل مغز

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ مهندسان آلمانی موفق به ساخت نانودوربینی شدند که ابعاد آن از یک‌دانه نمک کوچک‌تر است. این دوربین می‌تواند برای تصویربرداری از اندام‌های داخل بدن انسان مورداستفاده قرار گیرد. همچنین از آن می‌توان برای رصد محیط اطراف استفاده کرد.

محققان دانشگاه اشتوتگارت با استفاده از چاپگر سه‌بعدی، دوربین سه لنزی ساختند که می‌توان آن را در نوک یک فیبر نوری قرارداد. این دوربین قطری دو برابر تار موی انسان دارد.

با استفاده از چنین دوربینی می‌توان مشکلات روش‌های تشخیصی نظیر آندوسکوپی را کاهش داد و به شکلی ساده‌تر درون بدن انسان را مورد کاوش قرارداد

از این نانو دوربین می‌توان برای موارد امنیتی نیز استفاده کرد به‌طوری‌که آن را درون ادوات نظارتی قرارداد و به شکلی پنهان محیط اطراف را زیر نظر گرفت. همچنین این فناوری قابل‌استفاده در روبات‌های بسیار کوچک بوده که به‌صورت خودکار اطراف را رصد می‌کنند.

چاپگر سه‌بعدی قادر است اجسام و اشیاء مختلف را با لایه‌نشانی لایه به لایه تولید کند که این کار با موادی نظیر پلاستیک، فلز و سرامیک انجام می‌شود.

به دلیل محدودیت‌های موجود در فرآیند ساخت، لنزها را نمی‌توان برای استفاده در بخش پزشکی تولید کرد، اما محققان معتقدند که با توسعه این فناوری می‌توان بر این چالش نیز غلبه کرد.

طراحی محصول موردنظر تنها چند ساعت زمان می‌برد و می‌توان بعد از تولید با دقت به بررسی محصول پرداخت. لنز مورداستفاده در این دوربین، ۱۰۰ میکرون قطر دارد. با این دوربین می‌توان از فاصله ۳ میلیمتری روی یک جسم متمرکز شد.

سیستم تصویربرداری این دوربین قابل‌استفاده در سوزن یک سرنگ بوده و می‌توان آن را وارد بدن انسان کرد. محققان معتقدند که این نانو دوربین قابلیت تزریق به داخل مغز را نیز داراست.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/02/15 - 11:28- آسیا

راه‌اندازی پوشش بیمه جدید توسط ارائه دهنده پهنای باند سنگاپوری

ارائه دهنده پهنای باند سنگاپوری موسوم به «MyRepublic» از راه‌اندازی پوشش بیمه‌ای برای علاقه‌مندان و گیمرها خبر داد.

مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.