about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تریک بات سارق ارزهای دیجیتالی شد

بدافزار « TrickBot» از اواخر سال 2016 شناسایی شده و لقب طوفان سایبری جهان را به خود اختصاص داده است.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از هک رید؛ پژوهشگران امنیتی به تازگی تروجان بانکی تازه ای را کشف کردند که به‌ جای حساب‌ های سنتی بانکی، کیف های پول‌ ارز مجازی را هدف قرار داده است. یک وب‌ گاه تبادل ارز مجازی با نام Coinbase ازسوی نسخه‌ ی نوین بدافزار Trickbot هدف حمله قرار گرفت. این وب‌ سایت، به منظوری برای پرونده‌ های پیکربندی این بدافزار تبدیل شده است.

مهاجمان سایبری، پس از پدید آوردن این تروجان، فهرستی از بانک‌ های محلی را به آن، برای سرقت گواهی‌ نامه‌ های یادشده افزوده بودند. محققان امنیتی اخیرا متوجه شدند که تروجان Trickbot کیف های پول‌ پیچال را نیز هدف قرار داده است. گرایش مهاجمان سایبری به سمت کیف های پول‌ مجازی به این دلیل است که ارزهایی مانند بیت کوین از محبوبیت فراوانی برخوردار شده‌اند و برای پرداخت‌ها مورد بهره برداری قرار می‌گیرند.

بدافزار بالا، ازطریق حملات تزریق کد به وب سایت، کاربران را آلوده نموده، به صورت مستقیم، بانک ها و بلاک چین را هدف گذاری نمی کند.

تاکنون تصور می شد تریک بات فقط به ربودن پول و حساب های بانکی می پردازد؛ اما پژوهندگان شرکت امنیت سایبری آی بی ام اعلام کردند: به تازگی این بدافزار به سرقت ارزهای دیجیتالی به ویژه بیت کوین می پردازد.

طی تحقیقاتی که به وسیله شرکت امنیت سایبری X-Force زیر نظر آی بی ام صورت گرفته، آمده که این بدافزار در اوایل فعالیت خود، مؤسسات مالی را مانند: بانک ها و ارائه دهندگان خدمات کارت های اعتباری، هدف قرار داده؛ اما هم اینک تمرکزش را روی مبادلات ارزهای دیجیتالی گذاشته است و بیت کوین سرقت می کند.

این روزها، افزایش بهای ارزهای دیجیتالی ازجمله بیت کوین، موجب شده است که غرض بسیاری از هکرها، نفوذ به این بخش و دزدیدن ارزهای دیجیتالی باشد؛ زیرا این گونه پول های رمزپایه را نمی توان ردیابی، یا رهگیری کرد و همیشه حاشیه امنی برای سارقان ایجاد می گردد.

Paragraphs
تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.