about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

ترکیه فیس‌بوک را جریمه کرد

ترکیه به دلیل افشای عکس‌های خصوصی کاربران فیس‌بوک در نتیجه یک باگ امنیتی ، جریمه ۲۷۰ هزار دلاری برای این شرکت تعیین کرده است.

به گزارش بین‌الملل سایبربان؛ سازمان حفاظت از اطلاعات ترکیه به دلیل نقض قوانین اطلاعات این کشور از سوی فیس‌بوک، جریمه‌ای ۱۶۳۰ میلیون لیری (۲۷۰ هزار دلاری) برای شرکت تعیین کرده است.

طبق گزارش خبرگزاری رسمی ترکیه، «سازمان حفاظت از اطلاعات شخصی ترکیه» روز جمعه اعلام کرد به دلیل باگ نرم‌افزاری که میلیون‌ها تصاویر شخصی کاربران فیس‌بوک را برای توسعه‌دهندگان طرف سوم اپلیکیشن فاش کرد، این شرکت را جریمه کرده است.

طبق رأی این سازمان، فیس‌بوک اقدامات فنی لازم را برای حفاظت از اطلاعات کاربران انجام نداده و در مدت‌زمان تعیین‌شده وجود باگ را به مقامات اعلام نکرده است.

این شرکت فناوری در ماه دسامبر اعلام کرد یک باگ نرم‌افزاری سبب شده اطلاعات شخصی ۶.۸ میلیون کاربری فاش شود که از فیس‌بوک برای ورود به سرویس‌های دیگر استفاده کرده‌اند. این باگ به اپلیکیشن‌های طرف سوم اجازه داد طی ۱۲ روز در ماه سپتامبر به تصاویر شخصی کاربران دسترسی داشته‌اند.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد