about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

ترکیه صرافی رمزارز را جریمه کرد

مقامات ترکیه از جریمه یک واحد محلی صرافی مشهور رمزارز موسوم به بایننس خبر داده اند. این صرافی رمزارز آنلاین مبادله ارزهای مختلفی را ممکن می کند.

به گزارش کار گروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، برخی دولت های جهان مواضع تندی را بر علیه صرافی های آنلاین رمزارز در پیش گرفته اند و ترکیه نیز با اقدام تازه خود به جمع این کشورها پیوسته است.

هیات بررسی جرایم مالی ترکیه موسوم بهMASAK  واحد محلی صرافی ارز دیجیتال بایننس را به دلیل تخلفات کشف شده آن در بازرسی ، 8 میلیون لیر ترکیه معادل 751,314 دلار جریمه کرده است. این صرافی به لحاظ میزان تراکنش روزانه در رتبه اول جهان قرار دارد.

جریمه اعمال شده بر علیه این صرافی در ترکیه اولین جریمه در نوع خود بر علیه صرافی های ارزهای دیجیتال است که توسط هیات بررسی جرایم مالی ترکیه اعمال شده است.

این هیات مسئولیت نظارت بر ارائه دهندگان خدمات و دارایی های رمزنگاری شده رمزارز را از ماه می بر عهده گرفته است. هنوز جزئیات بیشتری در مورد تخلفات کشف شده یا بازرسی های انجام شده ارائه نشده است.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد