about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

پس از صدور حکم جریمه 12.7 میلیون دلاری هیئت رقابت دولت ترکیه علیه گوگل، اکنون این کشور به گوگل دستور داده ‌است تا استراتژی تبلیغات آنلاین خود را تغییر دهد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان در حال حاضر گوگل با جریمه دیگری به اتهام سوءاستفاده از نفوذ تبلیغات جستجوگر خود روبرو است، گرچه مجازات مالی این بار نسبت به پیامدهای آن جدی نیست. به نقل از عرب نیوز، هیئت رقابت ترکیه پس از تعیین و تشخیص سوءاستفاده گوگل از سلطه خود در اینترنت، به گوگل شش ماه فرصت داده است تا استراتژی تبلیغات آنلاین خود را تغییر دهد. گویا تبلیغات متنی آن با بیرون راندن برخی از شرکت‌ها از نتایج، نتایج را  منحرف می‌کند مگر اینکه آن‌ها برای Google پول درآمد کسب کنند.
همچنین به‌عنوان بخشی از این حکم، این غول آنلاین با جریمه نقدی معادل 25.6 میلیون دلار روبرو شده است. برای درخواست تجدیدنظر در مورد این حکم مهلتی 60 روزه در نظر گرفته‌شده است. 
این اتفاق دو سال پس از جریمه معادل 12.7میلیون دلاری ترکیه برای گوگل به دلیل ترجیح برخی تبلیغ‌کنندگان نسبت به سایرین توسط این موتور جستجو رخ‌داده است.
این مجازات مالی برای گوگل که در هر ربع ساعت از طریق تبلیغات میلیاردها دلار سود کسب می‌کند، پیش‌پاافتاده به نظر می‌رسد. بااین‌وجود مهلت شش‌ماهه موضوع دیگری است. در صورت صدور این حکم، گوگل با احتمال تغییر استراتژی تبلیغات آنلاین خود و یا به خطر انداختن ممنوعیت در کشوری که به دلیل کنترل شدید خدمات اینترنتی، ازجمله Google شناخته‌شده است، روبرو خواهد شد. به نظر می‌رسد گوگل باید برای مقابله با از دست دادن دسترسی به یک کشور مهم، در سیاست‌های تبلیغاتی خود تعادل ایجاد کند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد