about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ترکیه در صدر کشورهای آلوده به بدافزار

موسسه خبری سایبربان: در آخرین گزارش امنیت اطلاعات مایکروسافت، مرکز محافظت بدافزاری این شرکت (MMPC)  اعلام کرد که  گزارش مربوط به بدافزارها در کشور ترکیه به مراتب بیشتر از سایر کشورهای جهان و حتی بیش‌تر از ۱۰ کشور آلودکننده‌ی بدافزاری می‌باشد.

نرخ گزارش بدافزار در تعریف MMPC به درصد رایانه‌هایی اطلاق می‌شود که دست‌کم یک تشخیص بدافزاری داشته باشند. مایکروسافت میزان این آلودگی را در 7 بخش از جمله کرم‌ها، ویروس‌ها، بک دورها، سوء‌استفاده از آسیب‌پذیری‌ها، تروجان‌های متفرقه، بدافزار‌های قابل نصب و سارقان گذرواژه و ابزارهای نظارتی تقسیم بندی می‌کند.

 ترکیه در هر دسته‌بندی در رتبه‌های بالا قرار می‌گیرد. به عنوان مثال در مورد ویروس‌ها پس از  کشور هند در رتبه دوم قرار دارد و در مورد ابزارهای نظارتی و سارقان گذرواژه،‌ دو کشور روسیه و ترکیه در جایگاه بعدی پس از هند و برزیل قرار گرفتند و در مورد بک دورها نیز فقط چین از ترکیه جلوتر است. اما در چهار مورد دیگر در صدر واقع شده است.

مایکروسافت در این گزارش بیان کرده که چنین میزانی از گزارش‌های آلودگی در کشور ترکیه می‌تواند نشان‌دهنده‌ این باشد که جرائم سایبری به دلایل خاصی کشور ترکیه را مورد هدف خود قرار داده اند.

برای توضیح این فرضیه، MMPC  آزمونی را طرح کرده که خانواده‌ای از بدافزار‌ها برای یک کشور، 80 درصد آلودگی را به همراه داشته و 20 درصد دیگر مربوط به سایر کشورهاست. به طور مثال تروجان Kilm در کل، 235 هزار رایانه را آلوده کرده که 92 درصد قربانیان خود را از ترکیه گرفته است.

در مجموع ۱۰ کشور وجود دارند که نرخ گزارش بدافزار آن‌ها بالاست، البته این سهم به این بستگی دارد که چه میزان محصولات ضدبدافزاری و محصولات اصلی مایکروسافت در رایانه‌های این کشورها استفاده شده است. این کشورها عبارتند از: آمریکا، برزیل، ترکیه، روسیه، هند، انگلیس، چین، مکزیک، فرانسه و آلمان./


تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/02/15 - 11:28- آسیا

راه‌اندازی پوشش بیمه جدید توسط ارائه دهنده پهنای باند سنگاپوری

ارائه دهنده پهنای باند سنگاپوری موسوم به «MyRepublic» از راه‌اندازی پوشش بیمه‌ای برای علاقه‌مندان و گیمرها خبر داد.

مشارکت
1404/02/15 - 09:36- آسیا

مشارکت شرکت‌های آمریکایی و بحرینی در حوزه امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری آمریکایی «ZENDATA» همکاری استراتژیک خود را با مؤسسه برتر کدگذاری بحرین با هدف جذب و توسعه استعدادهای امنیت سایبری بحرینی اعلام کرد.

الزام
1404/02/15 - 07:15- آسیا

الزام سرمایه‌گذاری خاورمیانه در قابلیت‌های امنیت سایبری

کارشناسان معتقدند که منطقه خاورمیانه باید فوراً در قابلیت‌های امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کند و راه‌حل مقابله با تهدیدات سایبری باید به صورت جمعی طراحی شود.