about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

محققان شرکت «Group IB» روش جدیدی از کلاه‌برداران سایبری شناسایی کردند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ محققان گروپ آی‌بی نسبت به کلاه‌برداری‌های جدید مجرمان سایبری از کاربران فیس بوک مسنجر هشدار داده و توصیه کردند نسخه‌های به‌روزرسانی و برنامه‌های تلفن همراه فقط از فروشگاه‌های رسمی اپلیکیشن دانلود شوند.

کارشناسان «Group-IB Digital Risk Protection» در تحقیقات جدید خود 5.7 هزار محتوای تبلیغاتی و 1 هزار پروفایل جعلی در شبکه اجتماعی فیس بوک شناسایی کرده‌اند که در یک طرح کلاه‌برداری مورداستفاده قرارگرفته‌اند. 

در ماه آوریل 2021 شمار پست‌های جعلی در فیس بوک با پیشنهاد نصب آخرین به‌روزرسانی پیام‌رسان به 5.7 هزار مورد رسیده و کاربران 84 کشور از اروپا، آسیا، آمریکای جنوبی و شمالی را تحت تأثیر قرار داده‌اند. 

کلاه‌برداران برای فریب کاربران در اکانت‌های خود از نام‌های Messanger ،Meseenger و Masssengar و در آواتار از نماد رسمی برنامه استفاده کرده‌اند. 

مجرمان از طریق سرویس‌های cutt.us، ،cutt.ly ،linktr.ee ،bit.ly ،rb.gy لینک‌های کوتاهی ساخته و در پست‌های خود منتشر کرده‌اند و کاربران با مراجعه به آن‌ها به انواع سایت‌های فیشینگ و صفحات لاگین هدایت شده و دسترسی به اکانت و داده‌های شخصی خود را در اختیار کلاه‌برداران قرار داده‌اند. مجرمان سایبری نیز از این داده‌ها برای باج‌خواهی، ارسال پیام‌های اسپم یا فروش داده‌ها در فروم‌های هکری بهره برده‌اند. 

محققان گروپ آی‌بی بر این باورند نسخه‌های به‌روزرسانی و برنامه‌ها فقط باید از فروشگاه‌های رسمی اپلیکیشن دانلود شوند و کاربران به اکانت‌های تأییدشده شرکت‌ها که از آن‌ها پیام‌های تبلیغاتی ارسال می‌شوند، مراجعه کرده و نسبت به لینک‌های کوتاه بااحتیاط برخورد کنند. چنانچه کاربران به سایتی مراجعه کنند که در آن از آن‌ها درخواست شود به فیس بوک مسنجر لاگین کنند، می‌بایست نام دامنه را چک کنند و فقط در وب‌سایت رسمی و برنامه‌های رسمی وارد مسنجر شوند. 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد