about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

شرکت مایکروسافت در اقدامی تازه، ده ها هزار عدد از پتنت های خود را به صورت متن باز منتشر کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «zdnet»؛ شرکت مایکروسافت به تازگی به انجمن «Open Invention Network» پیوسته و بیش از60 هزار عدد از پتنت ها (حق ثبت اختراع) خود را به صورت متن باز منتشر کرده است. این شرکت ادعا می کند، هدف از این کار محافظت از لینوکس و دیگر نرم افزارهای متن باز در برابر نقض حق اختراع است.

انجمن مذکور بیش از 2 هزار 600 عضو دارد و تا پیش از پیوستن مایکروسافت به آن، بیش از یک هزار و 300 پتنت جهانی و برنامه را شامل می شد. اعضای این انجمن طیف وسیعی از توسعه دهندگان فردی تا شرکت های بزرگی مانند گوگل، IBM و رد هت را در بر می گیرد. اعضا بدون این که قانونی را نقض کرده باشند، علاوه بر حق اختراع خود به همه ی نمونه های موجود دیگر نیز دسترسی دارند.

کیث برگلت (Keith Bergelt)، مدیرعامل انجمن Open Invention Network گفت:

این همه ی چیزی است که مایکروسافت دارد و حق اختراع های موجود همه چیز را از فناوری های منبع باز قدیمی مانند اندروید، هسته ی لینوکس، اپن استک (OpenStack) تا دستاوردهای جدیدی مانند LF Energy و HyperLedger، نسخه های گذشته و تازه ی آنها را شامل می شود.

اریک اندرسن (Erich Andersen)، معاون امور بازرگانی و مدیر مالکیت معنوی مایکروسافت در بلاگ این شرکت نوشت:

ما می دانیم که تصمیم مایکروسافت برای پیوستن به انجمن OIN برای عده ای تعجب آور است. دیگر بر کسی پنهان نیست که این شرکت در گذشته با جوامع منبع باز اختلاف نظر داشت.

عده ای از کارشناسان امنیتی معتقدند برنامه های منبع باز به بستر مناسبی برای هکرها تبدیل شده اند و این اقدام مایکروسافت ممکن است شرایط را برای اقدامات آنها تسهیل کند. حال باید دید مایکروسافت برای حفظ امنیت محصولات و پتنت های خود در برابر حملات سایبری چه تمهیداتی می اندیشد.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.