about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ترس زاکربرگ از موجود دست سازش!

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ همه ما توصیه‌های امنیتی ارائه‌شده ادوارد اسنودن را شنیده‌ایم. از طرفی نیز ما در برابر  حمله هکرها نیاز به امنیت داریم. در این میان، بعضی از افراد به توصیه‌های امنیتی عمل نمی‌کنند و برخی نیز مانند مارک زاکربرگ بنیان‌گذار فیس‌بوک به این توصیه امنیتی جامه عمل می‌پوشانند.
آنچه که تابه‌حال اتفاق افتاده است این است که زاکربرگ در جشن 500 میلیونی شدن کاربران  اینستا‌گرام در ماه، عکسی را منتشر کرد که نشان می‌دهد دوربین و میکروفن لپ‌تاپ خود را برای محافظت در برابر هکرها پوشانده است.
جزییات بیشتر در مورد این تصویر برای اولین بار توسط یک کاربر توییتر کشف شد . بسیاری از کاربران بر این باورند که تصویر جعلی است اما شواهد نشان می‌دهد تصویر گرفته‌شده از میز کار زاکربرگ است.
در این میان باید به این نیز توجه داشت که زاکربرگ تنها کسی که از اطلاعات خود محافظت می‌کند نیست بلکه جیمز کامی (James Comey) رئیس اف‌بی‌آی (FBI)  هم از این پوشش‌ها  برای حفاظت خود در برابر حمله هکرها استفاده می‌کند. هرچند استفاده از این روش، امنیت 100 درصدی را برای ما به ارمغان نمی‌آورد بلکه توصیه می‌شود برای کاهش خطرات احتمالی، چنین اقداماتی را انجام داد.

اتخاذ چنین تدابیر امنیتی، آن هم از جانب رییس یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های فناوری اطلاعات در جهان، نشان دهنده آن است که حتی خود این افراد نیز به تدابیر امنیتی اتخاذ شده توسط تیم‌های امنیتی، اعتمادی ندارند و تلاش می‌کنند تا خود را در برابر تهدیدات سایبری، ایزوله کنند. از طرفی، شرکت‌هایی نظیر فیس بوک، از جمله شرکت‌هایی است که ید طولایی در ساخت الگوریتم‌های جاسوسی از کاربران دارد و در حقیقت رییس چنین شرکتی، بهتر از همه می‌داند که در این فضا چه می‌گذرد. چند ماه پیش بود که فیس بوک، در خبری اعلام کرد که الگوریتمی برای شناسایی چهره افراد، آن هم از طریق دوربین‌های رایانه‌های شخصی ساخته است. این الگوریتم‌ها، توانایی دارند تا افراد را از پشت سر و حتی از طریق نوع لباس پوشیدن شناسایی کنند. حال باید به زاکربرگ حق داد که به چیزی که خودش ساخته است، اعتماد نداشته باشد!.

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.