about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

ترس زاکربرگ از موجود دست سازش!

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ همه ما توصیه‌های امنیتی ارائه‌شده ادوارد اسنودن را شنیده‌ایم. از طرفی نیز ما در برابر  حمله هکرها نیاز به امنیت داریم. در این میان، بعضی از افراد به توصیه‌های امنیتی عمل نمی‌کنند و برخی نیز مانند مارک زاکربرگ بنیان‌گذار فیس‌بوک به این توصیه امنیتی جامه عمل می‌پوشانند.
آنچه که تابه‌حال اتفاق افتاده است این است که زاکربرگ در جشن 500 میلیونی شدن کاربران  اینستا‌گرام در ماه، عکسی را منتشر کرد که نشان می‌دهد دوربین و میکروفن لپ‌تاپ خود را برای محافظت در برابر هکرها پوشانده است.
جزییات بیشتر در مورد این تصویر برای اولین بار توسط یک کاربر توییتر کشف شد . بسیاری از کاربران بر این باورند که تصویر جعلی است اما شواهد نشان می‌دهد تصویر گرفته‌شده از میز کار زاکربرگ است.
در این میان باید به این نیز توجه داشت که زاکربرگ تنها کسی که از اطلاعات خود محافظت می‌کند نیست بلکه جیمز کامی (James Comey) رئیس اف‌بی‌آی (FBI)  هم از این پوشش‌ها  برای حفاظت خود در برابر حمله هکرها استفاده می‌کند. هرچند استفاده از این روش، امنیت 100 درصدی را برای ما به ارمغان نمی‌آورد بلکه توصیه می‌شود برای کاهش خطرات احتمالی، چنین اقداماتی را انجام داد.

اتخاذ چنین تدابیر امنیتی، آن هم از جانب رییس یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های فناوری اطلاعات در جهان، نشان دهنده آن است که حتی خود این افراد نیز به تدابیر امنیتی اتخاذ شده توسط تیم‌های امنیتی، اعتمادی ندارند و تلاش می‌کنند تا خود را در برابر تهدیدات سایبری، ایزوله کنند. از طرفی، شرکت‌هایی نظیر فیس بوک، از جمله شرکت‌هایی است که ید طولایی در ساخت الگوریتم‌های جاسوسی از کاربران دارد و در حقیقت رییس چنین شرکتی، بهتر از همه می‌داند که در این فضا چه می‌گذرد. چند ماه پیش بود که فیس بوک، در خبری اعلام کرد که الگوریتمی برای شناسایی چهره افراد، آن هم از طریق دوربین‌های رایانه‌های شخصی ساخته است. این الگوریتم‌ها، توانایی دارند تا افراد را از پشت سر و حتی از طریق نوع لباس پوشیدن شناسایی کنند. حال باید به زاکربرگ حق داد که به چیزی که خودش ساخته است، اعتماد نداشته باشد!.

تازه ترین ها
استارتاپ
1405/06/31 - 13:56- هوش مصنوعي

استارتاپ دیپ‌سیک به شورای امنیت سازمان ملل می‌رود

استارتاپ هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک این هفته درباره هوش مصنوعی به شورای امنیت سازمان ملل گزارش خواهد داد.

امضا
1405/06/31 - 13:31- آمریکا

امضا قانون نظارت بر مراکز داده توسط فرماندار کالیفرنیا

فرماندار کالیفرنیا بسته قانونی جامعی را برای نظارت بر مراکز داده امضا کرد.

صرافی
1405/06/31 - 12:52- آمریکا

صرافی بایننس به دلیل نقض تحریم‌ها علیه ایران تحت بررسی قرار گرفت

صرافی بایننس به دلیل احتمال نقض تحریم‌ها علیه ایران تحت بررسی مقامات آمریکایی قرار دارد.