about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

رئیس امنیت سایبری اسرائیل گفت که ایران ماهانه ده‌ها حمله سایبری انجام می‌دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ گابی پورتنوی (Gaby Portnoy)، مدیر کل اداره سایبری ملی اسرائیل (INCD)، در مصاحبه‌ای با گیلی کوهن (Gili Cohen) و رونِن مانلیس (Ronen Manelis) در کانال کان رِشِت بِت (Kan Reshet Bet) گفت که از تعداد زیاد حملات سایبری ایران علیه اسرائیل در ماه‌های اخیر شگفت زده شده است.

پورتنوی ادعا کرد :

«ما ماهانه با ده‌ها حمله از سوی ایران سروکار داریم، اما در حال خنثی کردن تهدیدات اصلی هستیم، بنابراین آنها به هیچ چیز نمی‌رسند.»

وی همچنین به گزارش کان نیوز اشاره کرد که هکرهای ایرانی بارها فیلم امنیتی اسرائیل، از جمله فیلم‌های بمب‌گذاری مرگبار ماه گذشته در ایستگاه‌های اتوبوس در اورشلیم، را فاش کرده‌اند، او رمزهای عبور ضعیف را عامل این افشاگری می‌داند.

رئیس اداره سایبری ملی اسرائیل تصریح کرد :

«اگر هنگام دریافت دوربین رمز عبور را تغییر ندهید، هکر باید بر [گذرواژه] 0000 یا 1234 غلبه کند و این تلاش بزرگی نیست. سازمان‌های امنیتی حداقل‌های لازم را انجام نداده‌اند. در نهایت، این یک مسئله وظیفه‌شناسی است. شما نباید به دشمن دستاوردی بدهید که لیاقتش را ندارد. اما این یک اتفاق حاشیه‌ای است.»

گزارش کان نیوز به چندین سازمان مختلف هکری اشاره کرد که علیه اسرائیل اقدام می‌کنند : به عنوان مثال، هکرهای نجات دهنده، به شرکت‌های لجستیک و کشتیرانی حمله می‌کنند؛ «Sharp Boys» به وب‌سایت‌های کوچک حمله و تلاش می‌کند تا اطلاعات خصوصی سیاستمداران و نخست وزیران را بررسی کند؛ و «Open Hands» در پاسخ به عملیاتی که به موساد متصل می‌کند، حملاتی را انجام می‌دهد.

ظاهراً انتشار فیلم‌های دوربین‌های امنیتی صهیونیستها برای آنها بسیار ناراحت کننده بوده است. این دستپاچگی اسرائیل، آن هم بعد از چندهفته، کاملاً نشان دهنده موفقیت عملیات گروه هکری عصای موسی است.

ادعای ساده بودن رمزها چند نتیجه دارد :

  • یکی از بزرگ‌ترین نهادهای امنیتی اسرائیل، دوربین‌های قوی و توانایی تأمین امنیت داخلی خود را ندارد.
  • سازمان سایبری اسرائیل و اباک و یکان ۷۳۳ تهدیدهای عصای موسی را جدی نگرفتند.
  • سازمان سایبری اسرائیل کارایی لازم را ندارد.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.