about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ترس آمریکا از نفوذ روسیه در دهه‌های آتی

پمپئو بر این باور است که روسیه در دهه‌های آتی، همچنان تهدیدی تازه برای انتخابات آمریکا خواهد بود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مایک پمپئو (Mike Pompeo)، وزیر امور خارجه آمریکا معتقد است که روسیه در انتخابات آن کشور، برای دهه‌های آتی دخالت خواهد کرد. وی مسکو را تهدیدی طولانی مدت برای واشنگتن می‌داند.

پمپئو در گفتگو با باب کاسَک (Bob Cusack)، سردبیر وبگاه «The Hill» خاطرنشان کرد که روسیه تهدیدی برای انتخابات ایالات متحده است؛ اما از اشاره مستقیم به جدید، یا ادامه دار بودن تهدید مسکو از زمان نفوذ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2016 –که با جزئیات کامل در گزارش رابرت مولر (Robert Mueller)، مشاوره ویژه کاخ سفید ذکر شده است– خودداری کرد.

وزیر امور خارجه ایالات متحده، در نشستی در شورای روابط خارجی، به میزبانی وبگاه تخصصی یادشده اعلام کرد:

روس‌ها تهدیدی برای انتخابات ما در سال 1974 بودند و در انتخابات دهه 80 نیز دخالت کردند. روسیه اهمیتی برای ما قائل نیست و کتاب‌ها مسکو را به عنوان تهدیدی طولانی مدت معرفی کرده‌اند. باید انتظار داشت که در سال 2050 نیز روسیه موقعیت فعلی خود را داشته باشد.

مشاوره ویژه کاخ سفید، در گزارش اصلاح شده خود، به‌طور کامل در مورد تلاش دوجانبه مسکو برای استفاده از ایمیل‌های هک شده دموکرات‌ها و رسانه اجتماعی، به منظور نفوذ در انتخابات سال 2016 به نفع ترامپ توضیح داده است. مولر تحقیقات خود را تا پایان ماه مارس 2019 تمام کرد و به این نتیجه رسید که با وجود تلاش‌های مسکو برای ایجاد ارتباط با کمپین ترامپ، هیچ ارتباط و دسیسه‌ای میان این دو، وجود ندارد.

در گزارش مولر، تمایل برخی افراد در کمپین رئیس جمهور آمریکا، برای کمک گرفتن از روسیه بیان شده است. از آن جمله، می‌توان به پذیرش ملاقات با وکیل مرتبط با کرملین ازسوی پسر دونالد ترامپ، پس از ارائه اطلاعات مخرب در مورد هیلاری کلینتون (Hillary Clinton)، نامزد دموکرات ریاست جمهوری سال 2016 اشاره نمود.

چندی پیش، پمپئو از صحبت درباره بیانیه رودی جولیانی (Rudy Giuliani)، وکیل ترامپ امتناع کرد و گفت که هیچ مشکلی برای گرفتن اطلاعات از افراد خارجی در طول پویش وجود ندارد.

وزیر امور خارجه آمریکا، با اشاره به پرونده استیل (Steele)، با ادعای ارتباط میان ترامپ و مسکو خاطرنشان کرد:

ما همه باید از منابع اطلاعاتی دریافت شده، باخبر باشیم. ما باید نسبت به پرونده‌ها، آگاهی داشته باشیم؛ تا از صحت آن‌ها مطمئن شویم و آنها را پیش از گزارش تأیید کنیم.

پمپئو افزود:

تهدیدات گسترده‌تر، از روسیه هستند. چین، ایران و عوامل غیردولتی -که از توانایی‌های سایبری بهره‌مند هستند- نه تنها می‌توانند انتخابات آمریکا را تحت تأثیر قرار دهند؛ بلکه به زیرساخت‌های ملی مانند سامانه‌های مالی و ارتباطات از راه دور نیز نفوذ می‌کنند.

این مقام آمریکایی توضیح داد:

دولت اوباما می‌بایست کارهای بیشتری را برای جلوگیری از نفوذ روسیه انجام می‌داد و دولت ترامپ، باید اقدامات بعدی را انجام دهد. درحال حاضر، مأموریت ما، اطمینان از عدم تکرار این دخالت‌ها است.

مولر در تحقیقات 22 ماهه خود، بیش از 12 روس را به دخالت و نفوذ متهم کرد. مسکو نیز به‌طور ساختارمند و علی‌رغم یافته‌های جامعه اطلاعاتی ایالات متحده، این اتهامات را رد نمود. به نظر می‌رسد؛ ترامپ یافته‌ها را مبنی بر دخالت روسیه در انتخابات، به نفع خودش نپذیرفته است.
رئیس ‌جمهور آمریکا، به‌طور منظم، تحقیقات مولر را به کاوش‌های یک جادوگر تشبیه کرده و معتقد است که هیچ دسیسه‌ای میان کمپین او و مسکو وجود نداشته است.

تازه ترین ها
تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.

جرایم
1404/02/13 - 15:08- آفریقا

جرایم سایبری نگرانی اصلی کارشناسان در آفریقای جنوبی

کارشناسان شرکت امنیت سایبری «ESET» اعلام کردند که جرایم سایبری در آفریقای جنوبی نگرانی بزرگ‌تری نسبت به قطعی برق است.