about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

ترس آمریکا از نفوذ روسیه در دهه‌های آتی

پمپئو بر این باور است که روسیه در دهه‌های آتی، همچنان تهدیدی تازه برای انتخابات آمریکا خواهد بود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مایک پمپئو (Mike Pompeo)، وزیر امور خارجه آمریکا معتقد است که روسیه در انتخابات آن کشور، برای دهه‌های آتی دخالت خواهد کرد. وی مسکو را تهدیدی طولانی مدت برای واشنگتن می‌داند.

پمپئو در گفتگو با باب کاسَک (Bob Cusack)، سردبیر وبگاه «The Hill» خاطرنشان کرد که روسیه تهدیدی برای انتخابات ایالات متحده است؛ اما از اشاره مستقیم به جدید، یا ادامه دار بودن تهدید مسکو از زمان نفوذ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2016 –که با جزئیات کامل در گزارش رابرت مولر (Robert Mueller)، مشاوره ویژه کاخ سفید ذکر شده است– خودداری کرد.

وزیر امور خارجه ایالات متحده، در نشستی در شورای روابط خارجی، به میزبانی وبگاه تخصصی یادشده اعلام کرد:

روس‌ها تهدیدی برای انتخابات ما در سال 1974 بودند و در انتخابات دهه 80 نیز دخالت کردند. روسیه اهمیتی برای ما قائل نیست و کتاب‌ها مسکو را به عنوان تهدیدی طولانی مدت معرفی کرده‌اند. باید انتظار داشت که در سال 2050 نیز روسیه موقعیت فعلی خود را داشته باشد.

مشاوره ویژه کاخ سفید، در گزارش اصلاح شده خود، به‌طور کامل در مورد تلاش دوجانبه مسکو برای استفاده از ایمیل‌های هک شده دموکرات‌ها و رسانه اجتماعی، به منظور نفوذ در انتخابات سال 2016 به نفع ترامپ توضیح داده است. مولر تحقیقات خود را تا پایان ماه مارس 2019 تمام کرد و به این نتیجه رسید که با وجود تلاش‌های مسکو برای ایجاد ارتباط با کمپین ترامپ، هیچ ارتباط و دسیسه‌ای میان این دو، وجود ندارد.

در گزارش مولر، تمایل برخی افراد در کمپین رئیس جمهور آمریکا، برای کمک گرفتن از روسیه بیان شده است. از آن جمله، می‌توان به پذیرش ملاقات با وکیل مرتبط با کرملین ازسوی پسر دونالد ترامپ، پس از ارائه اطلاعات مخرب در مورد هیلاری کلینتون (Hillary Clinton)، نامزد دموکرات ریاست جمهوری سال 2016 اشاره نمود.

چندی پیش، پمپئو از صحبت درباره بیانیه رودی جولیانی (Rudy Giuliani)، وکیل ترامپ امتناع کرد و گفت که هیچ مشکلی برای گرفتن اطلاعات از افراد خارجی در طول پویش وجود ندارد.

وزیر امور خارجه آمریکا، با اشاره به پرونده استیل (Steele)، با ادعای ارتباط میان ترامپ و مسکو خاطرنشان کرد:

ما همه باید از منابع اطلاعاتی دریافت شده، باخبر باشیم. ما باید نسبت به پرونده‌ها، آگاهی داشته باشیم؛ تا از صحت آن‌ها مطمئن شویم و آنها را پیش از گزارش تأیید کنیم.

پمپئو افزود:

تهدیدات گسترده‌تر، از روسیه هستند. چین، ایران و عوامل غیردولتی -که از توانایی‌های سایبری بهره‌مند هستند- نه تنها می‌توانند انتخابات آمریکا را تحت تأثیر قرار دهند؛ بلکه به زیرساخت‌های ملی مانند سامانه‌های مالی و ارتباطات از راه دور نیز نفوذ می‌کنند.

این مقام آمریکایی توضیح داد:

دولت اوباما می‌بایست کارهای بیشتری را برای جلوگیری از نفوذ روسیه انجام می‌داد و دولت ترامپ، باید اقدامات بعدی را انجام دهد. درحال حاضر، مأموریت ما، اطمینان از عدم تکرار این دخالت‌ها است.

مولر در تحقیقات 22 ماهه خود، بیش از 12 روس را به دخالت و نفوذ متهم کرد. مسکو نیز به‌طور ساختارمند و علی‌رغم یافته‌های جامعه اطلاعاتی ایالات متحده، این اتهامات را رد نمود. به نظر می‌رسد؛ ترامپ یافته‌ها را مبنی بر دخالت روسیه در انتخابات، به نفع خودش نپذیرفته است.
رئیس ‌جمهور آمریکا، به‌طور منظم، تحقیقات مولر را به کاوش‌های یک جادوگر تشبیه کرده و معتقد است که هیچ دسیسه‌ای میان کمپین او و مسکو وجود نداشته است.

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد