about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از ترسیم منحنی وقوع خطرات در زیرساخت ارتباطی کشور با هدف کاهش خسارات از بحران‌ها و بلایای طبیعی خبر داد.

 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ محمدجواد آذری جهرمی با اشاره به اینکه اقدامات صورت گرفته در حوزه زیرساخت ارتباطی کشور برای مناطق زلزله‌زده غرب کشور و با بیان اینکه وضعیت ارتباطی این مناطق نرمال است، گفت: نخستین حوزه‌ای که در زلزله غرب ایران وضعیت را به حالت نرمال رساند، ارتباطات بود و گزارشی از وضعیت نامناسب ارتباطی از منطقه نداریم.

وی اظهار داشت: در حال برنامه‌ریزی برای به دست آوردن منحنی وقوع خطرات در حوزه ارتباطات هستیم و مدیرکل پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات با کمک دانشگاه امیرکبیر مسئول مطالعه در این زمینه شدند.

وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: در این خصوص قرار است طرح جامع منحنی وقوع خطرات در زیرساخت ارتباطی کشور تهیه شود تا در حوادث این‌چنینی و مواقع بحران، میزان خسارات در شبکه ارتباطی کشور به حداقل ممکن برسد.

جلب رضایت ۸۰ درصد کاربران در تعرفه جدید اینترنت

آذری جهرمی در مورد تعرفه گذاری جدید اینترنت نیز گفت: پیش‌بینی ما این است که بیش از ۸۰ درصد کاربران از مدل جدید تعرفه گذاری اینترنت ثابت، رضایت داشته باشند. در این مدل، منافع مردم ، شرکت‌های اینترنتی و حمایت جدی از تولیدکنندگان محتوای بومی، دیده‌شده است.

وی با بیان اینکه در این زمینه با اپراتورهای اینترنت جلسه‌ای داشتیم و آن‌ها در این رابطه توجیه شدند، ادامه داد: البته در این چندروزه بعد از اعلام مدل تعرفه‌های جدید هم، با استقبال مواجه شدیم و هم ابهامی در این خصوص ایجاد شد که بیشترین ابهام به بحث استفاده منصفانه، ارتباط داشت.

وزیر ارتباطات به مردم توصیه کرد که در این زمینه کمی صبر داشته باشند تا شرکت‌های ارائه‌کننده اینترنت، جدول تعرفه‌های خود را اعلام کنند.

آذری جهرمی درباره ضرورت ارائه اینترنت حجمی برای کاربران کم‌مصرف نیز گفت : قبلاً در مصوبه ۲۳۷ کمیسیون تنظیم مقررات، یکی از اپراتورها به‌صورت داوطلبانه اینترنت غیر حجمی ارائه می‌کرد که بعد از مدتی، مدل ارائه اینترنت خود را به حجمی تغییر داد و برای عدم تکرار این موارد، این مدل تعرفه گذاری طراحی‌شده است.

موارد غیر فنی رجیستری در حال نهایی شدن است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره اجرای طرح رجیستری نیز گفت : تمام اجزای این سیستم برای اجرا آماده است و تنها لحاظ کردن موارد غیر فنی این طرح برای ایجاد کمترین اختلال و مشکل برای مردم باقی‌مانده است و این موارد غیر فنی نیز در حال نهایی شدن است .

مصوبه شورای عالی فضای مجازی به معنای محدودسازی پیام‌رسان‌های فعال نیست

وی درباره جایگزینی شبکه‌های اجتماعی بومی با شبکه‌های خارجی نیز تأکید کرد : حمایت و توسعه پیام‌رسان‌های بومی مصوبه شورای عالی فضای مجازی است و معنی آن محدودسازی و مقابله با سایر پیام‌رسان‌های فعال در کشور نیست.

آذری جهرمی تصریح کرد : وزارت ارتباطات برای جذاب‌تر کردن پیام‌رسان‌های بومی در کشور گام‌های نخست خود را برداشته است و به پیام‌رسان‌هایی که از مرکز ملی فضای مجازی معرفی شدند ، پهنای باند رایگان ارائه داده و فضای اختصاصی و تعرفه ترجیحی نیز، در نظر گرفته‌شده است، البته در این مسیر گام‌های دیگری هم باید برداشته شود.

وزیر ارتباطات گفت: در این حوزه باید به حریم خصوصی کاربران و اطمینان مردم به این فضا نیز توجه کنیم .

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد