about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ترسیم آینده هوش مصنوعی پشت درهای بسته

تعدادی از مقامات دولتی و شرکت های فناوری در حاشیه نشست سران جهان، به گفتگو در حوزه ی هوش مصنوعی پرداختند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل «futurism»؛ نشست سران جهان (World Government Summit) به تازگی برگزار شد و مقامات و افراد برجسته برای گفتگو پیرامون موضوعات مختلف با یکدیگر دیدار کردند. با وجود این به نظر می رسد تعدادی از رهبران کشورها و شرکت های بزرگ فناوری در حاشیه ی این نشست جلسه ای مخفیانه برگزار کردند.

شرکت کنندگان جلسه یاد شده، پیرامون موضوعاتی مانند سریع ترین راه های پیاده سازی هوش مصنوعی برای بهبود زندگی مردم گفتگو کردند. از مباحث دیگر آن می توان به صحبت درباره این که چه افرادی باید آن را مدیریت کنند، اشاره کرد. به علاوه چگونگی عبور از مسیرهای خطرناک پیش روی این فناوری مورد بررسی قرار گرفت.

جلسه ی بالا به میزبانی دانشکده ی کندی دانشگاه هاروارد و عمر بن سلطان العلما وزیر هوش مصنوعی امارات برگزار شد. این نشست پشت درب های بسته و با هدف تعیین نقشه راه به کارگیری این فناوری در تمام دولت ها تشکیل شد.

در نشست مورد بحث، نمایندگانی از «موسسه مهندسان برق و الکترونیک آمریکا» (IEEE)، «سازمان همکاری و توسعه اقتصادی» (OCED)، کشورهای عضو سازمان ملل، مدیران «IBM watson»، مایکروسافت، فیسبوک، «OpenAI»، نست (Nest)، «Drive.ai» و «Amazon AI» شرکت کردند. همچنین حضور مقامات دولتی کشورهای ایتالیا، فرانسه، استونی، کانادا، روسیه، سنگاپور، استرالیا و امارات در آن تایید شده است.

عمر بن سلطان العلما در ابتدای جلسه با اشاره به مدیران شرکت های فناوری گفت:

امروز، تاریخ را تغییر خواهد داد. زمانی که گروهی از افراد با چنین تخصص های گوناگونی گردهم می آیند، رویدادهای بزرگی رخ می دهد.

سلطان العلما اشاره کرد، آخرین دفعه ای که جهان با تهدیدی مشابه مواجه گشت، پروژه ی منهتن1 به وجود آمد؛ اما مسئله ی فعلی بسیار خطرناک تر است.

در طول برگزاری نشست بالا جملاتی مانند «اگر ما هم اینک اقدامی نکنیم، شکست خورده و همه چیز را از دست می دهیم»، تکرار شد.

جان هیونز (John Havens)، مدیر اجرایی بخش اخلاقیات خودمختاری و هوش سامانه های موسسه مهندسان برق و الکترونیک2، گفت:

من منفی باف نیستم؛ اما این موضوع باید هم اینک رخ بدهد.

شرکت کنندگان توافق کردند تاریخ بارها نشان داد، جلوگیری از پیشرفت های فناوری و علمی غیر ممکن است. هر چیزی که ممنوع شده یا قوانین زیادی برای آن ایجاد شود، از بین نرفته و تنها به جوامع مخفی منتقل می شوند. حاضران برای مقابله با این شرایط رویکردی دوگانه را پیشنهاد دادند.

اول از همه تحقیق و توسعه ی هوش مصنوعی باید بیشترین مزایا و کمترین خطر را به همراه داشته باشد. موضوع دوم نیز مطرح می کند باید سرمایه گذاری های انبوهی در این زمینه انجام شود. افراد فکر می کنند با کمک رویکرد مطرح شده، شرکت ها، نوآوران و دولت ها، بهتر از گذشته می توانند به پیش بینی و مقابله با هر گونه مشکلی اقدام کنند.

هرگاه رهبران، زمان و یافته های گذشته را درک و جمع آوری کنند، امیدی برای ظهور اقدامات قابل اجرا به وجود می آید.

یکی از شرکت کنندگان در پایان نشست گفت:

تعداد مقالات فنی و استارت آپ ها در طول چند سال گذشته به شدت افزایش یافته است. این بسیار شگفت انگیز است؛ اما ما همچنان کوچک مانده ایم. ما در این نشست همان چهره های همیشگی را می بینیم. ما هنوز شانسی برای ایجاد راه حل داریم.

سایرودس هادس (Cyrus Hodes)، معاون مدیر و مدیر «AI Initiative» توضیح داد، چنین نشست هایی، به جامعه بین المللی کمک خواهد کرد تا در کنار برخورداری از تاثیرات مثبت هوش مصنوعی، خود را برای رفع نواقص بالقوه آماده کنند.


  1. پروژه ی منهتن، طرحی بود که باعث به ایجاد بمب اتم شد.
  2. IEEE Global Initiative on Ethics of Autonomous and Intelligent Systems
تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.