about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

ترسیم آینده هوش مصنوعی پشت درهای بسته

تعدادی از مقامات دولتی و شرکت های فناوری در حاشیه نشست سران جهان، به گفتگو در حوزه ی هوش مصنوعی پرداختند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل «futurism»؛ نشست سران جهان (World Government Summit) به تازگی برگزار شد و مقامات و افراد برجسته برای گفتگو پیرامون موضوعات مختلف با یکدیگر دیدار کردند. با وجود این به نظر می رسد تعدادی از رهبران کشورها و شرکت های بزرگ فناوری در حاشیه ی این نشست جلسه ای مخفیانه برگزار کردند.

شرکت کنندگان جلسه یاد شده، پیرامون موضوعاتی مانند سریع ترین راه های پیاده سازی هوش مصنوعی برای بهبود زندگی مردم گفتگو کردند. از مباحث دیگر آن می توان به صحبت درباره این که چه افرادی باید آن را مدیریت کنند، اشاره کرد. به علاوه چگونگی عبور از مسیرهای خطرناک پیش روی این فناوری مورد بررسی قرار گرفت.

جلسه ی بالا به میزبانی دانشکده ی کندی دانشگاه هاروارد و عمر بن سلطان العلما وزیر هوش مصنوعی امارات برگزار شد. این نشست پشت درب های بسته و با هدف تعیین نقشه راه به کارگیری این فناوری در تمام دولت ها تشکیل شد.

در نشست مورد بحث، نمایندگانی از «موسسه مهندسان برق و الکترونیک آمریکا» (IEEE)، «سازمان همکاری و توسعه اقتصادی» (OCED)، کشورهای عضو سازمان ملل، مدیران «IBM watson»، مایکروسافت، فیسبوک، «OpenAI»، نست (Nest)، «Drive.ai» و «Amazon AI» شرکت کردند. همچنین حضور مقامات دولتی کشورهای ایتالیا، فرانسه، استونی، کانادا، روسیه، سنگاپور، استرالیا و امارات در آن تایید شده است.

عمر بن سلطان العلما در ابتدای جلسه با اشاره به مدیران شرکت های فناوری گفت:

امروز، تاریخ را تغییر خواهد داد. زمانی که گروهی از افراد با چنین تخصص های گوناگونی گردهم می آیند، رویدادهای بزرگی رخ می دهد.

سلطان العلما اشاره کرد، آخرین دفعه ای که جهان با تهدیدی مشابه مواجه گشت، پروژه ی منهتن1 به وجود آمد؛ اما مسئله ی فعلی بسیار خطرناک تر است.

در طول برگزاری نشست بالا جملاتی مانند «اگر ما هم اینک اقدامی نکنیم، شکست خورده و همه چیز را از دست می دهیم»، تکرار شد.

جان هیونز (John Havens)، مدیر اجرایی بخش اخلاقیات خودمختاری و هوش سامانه های موسسه مهندسان برق و الکترونیک2، گفت:

من منفی باف نیستم؛ اما این موضوع باید هم اینک رخ بدهد.

شرکت کنندگان توافق کردند تاریخ بارها نشان داد، جلوگیری از پیشرفت های فناوری و علمی غیر ممکن است. هر چیزی که ممنوع شده یا قوانین زیادی برای آن ایجاد شود، از بین نرفته و تنها به جوامع مخفی منتقل می شوند. حاضران برای مقابله با این شرایط رویکردی دوگانه را پیشنهاد دادند.

اول از همه تحقیق و توسعه ی هوش مصنوعی باید بیشترین مزایا و کمترین خطر را به همراه داشته باشد. موضوع دوم نیز مطرح می کند باید سرمایه گذاری های انبوهی در این زمینه انجام شود. افراد فکر می کنند با کمک رویکرد مطرح شده، شرکت ها، نوآوران و دولت ها، بهتر از گذشته می توانند به پیش بینی و مقابله با هر گونه مشکلی اقدام کنند.

هرگاه رهبران، زمان و یافته های گذشته را درک و جمع آوری کنند، امیدی برای ظهور اقدامات قابل اجرا به وجود می آید.

یکی از شرکت کنندگان در پایان نشست گفت:

تعداد مقالات فنی و استارت آپ ها در طول چند سال گذشته به شدت افزایش یافته است. این بسیار شگفت انگیز است؛ اما ما همچنان کوچک مانده ایم. ما در این نشست همان چهره های همیشگی را می بینیم. ما هنوز شانسی برای ایجاد راه حل داریم.

سایرودس هادس (Cyrus Hodes)، معاون مدیر و مدیر «AI Initiative» توضیح داد، چنین نشست هایی، به جامعه بین المللی کمک خواهد کرد تا در کنار برخورداری از تاثیرات مثبت هوش مصنوعی، خود را برای رفع نواقص بالقوه آماده کنند.


  1. پروژه ی منهتن، طرحی بود که باعث به ایجاد بمب اتم شد.
  2. IEEE Global Initiative on Ethics of Autonomous and Intelligent Systems
تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.