about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

وزارت ارتباطات روسیه برای تربیت متخصصان فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال کمک مالی اختصاص می‌دهد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت ارتباطات روسیه در نظر دارد از بودجه فدرال به اتحادیه دولتی «انجمن مخابرات مستند» کمک مالی اختصاص دهد تا متخصصان فناوری اطلاعات تربیت نماید. 

دمیتری چرنیشنکو، معاون نخست‌وزیر روسیه دراین‌باره اعلام کرد:

دولت توجه ویژه‌ای به آماده‌سازی پرسنل متخصص فناوری اطلاعات برای اقتصاد دیجیتال دارد. آموزشگاه‌های مربوطه مجموعه‌ای از کارشناسانی را تربیت خواهند کرد که متخصصان واقعی در حوزه فناوری اطلاعات، ارتباطات، امنیت سایبری و سایر زمینه‌ها خواهند شد. چنین متخصصانی به‌خوبی از خصوصیات زیرساخت جهانی فناوری اطلاعات آشنا خواهند بود، اقتصاد دیجیتال روسیه را توسعه داده و به پیشرفت علمی کمک خواهند کرد. ما از شرکت‌های فناوری اطلاعات، خصوصا هنگام معرفی محصولات به بازار خارجی حمایت می‌کنیم و علاقه‌مند هستیم کارآفرینان هنگام توسعه بیزینس اهداف ملی را در نظر بگیرند. 

شرکت روسیم (RuSIEM)، توسعه‌دهنده محصولات مانیتورینگ و مدیریت رویدادهای امنیت اطلاعات و مرکز آموزشی «آکادمی سیستم‌های اطلاعاتی» ازجمله شرکت‌هایی هستند که در روسیه اقدام به تربیت متخصصان فناوری و امنیت اطلاعات می‌کنند.

محصولات شرکت مذکور روی ساخت سیستم‌های مانیتورینگ هوشمند، جمع‌آوری و آنالیز رویدادهای سیستم‌های اطلاعاتی معطوف بوده و این امکان را می‌دهند به‌موقع رخدادها را تشخیص و علل اختلالات را پیدا کرد.

کمک مالی مورداشاره بر اساس توافق بین وزارت ارتباطات و اتحادیه «انجمن مخابرات مستند» ارائه خواهد شد. این حمایت مالی همچنین در قالب طرح فدرال «امنیت اطلاعات» برنامه ملی «اقتصاد دیجیتال» انجام خواهد شد. 

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد