about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

ترامپ : اخذ مالیات بیشتر از شرکت‌هایی که محصولاتشان خارج از آمریکا تولید می‌شود؛ اما مشخص نیست که آیا چنین طرحی به کنگره آمریکا ارائه می‌شود یا خیر.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، گویا بار دیگر به شرکت‌هایی ازجمله اپل فشار می‌آورد که کارخانه‌هایشان را به داخل خاک ایالات‌متحده ببرند. این موضوع در مصاحبه‌ی اخیر ترامپ با یکی از رسانه‌های آمریکایی مطرح شد به‌نحوی‌که او گفت از شرکت‌هایی که محصولاتشان خارج از خاک آمریکا تولید می‌شود، باید مالیات بیشتری گرفته شود.

در خلال مصاحبه‌، دونالد ترامپ از پیشنهاد خود صحبت می‌کرد که اگر عملی شود شرکت‌هایی مانند اپل مجبور خواهند بود تمامی محصولاتشان را در آمریکا تولید کنند. او گفت:

اگر ما بخواهیم کشورمان در اولویت قرار گیرد، درست مانند کاری که کشورهای دیگر انجام می‌دهند، اپل باید ۱۰۰ درصد محصولات خود را در آمریکا تولید کند. این روشی است که نتیجه‌بخش خواهد بود. زمانی که شرکت‌ها خارج از خاک آمریکا محصولی تولید می‌کنند باید از آن‌ها نوعی مالیات گرفته شود.

مشخص نیست که منظور دونالد ترامپ از نوعی مالیات چه خواهد بود و آیا چنین کاری عملی خواهد شد یا خیر. درواقع می‌توان گفت که احتمال دارد منظور ترامپ نوعی تعرفه برای محصولات تولید‌شده در خارج از خاک آمریکا باشد یا شرکت‌های سازنده محصولات بابت تولید کالاهای خود در کشورهای دیگر مالیات بیشتری پرداخت کنند. درنهایت تصمیم آخر با کنگره آمریکا خواهد بود. در ادامه مصاحبه، دونالد ترامپ می‌گوید: «ما نباید زنجیره تأمین داشته باشیم؛ بلکه باید همه‌ی قطعات موردنیاز برای ساخت محصولی در خاک آمریکا تولید شود».

ترامپ از بیماری کرونا نیز به‌عنوان اهرمی برای فشار بیشتر به شرکت‌ها استفاده می‌کند که تولید محصولاتشان را از چین به‌جایی دیگر منتقل کنند. خبرگزاری رویترز در این زمینه می‌گوید:

مقامات ایالات‌متحده می‌گویند دولت ترامپ در حال فشار حداکثری است تا شرکت‌های آمریکایی تولید محصولاتشان را از چین خارج کنند و یکی از دلایل آن نیز می‌تواند تنبیه پکن برای خودداری از ارائه اطلاعات درست در مورد شیوع بیماری کرونا باشد. زمانی که از ترامپ پرسیده شد آیا شرکت‌هایی که تولید محصولاتشان را به خاک آمریکا بیاورند مالیات کمتری پرداخت خواهند کرد وی پاسخ داد که اگر چنین کاری نکنند مالیاتشان افزایش خواهد یافت.

چندی پیش خبری منتشر شد که اپل می‌خواهد بخش مهمی از تولید گوشی آیفون را از چین به هند منتقل کند. شرکت TSMC نیز که از تأمین‌کنندگان اصلی قطعات موردنیاز محصولات اپل محسوب می‌شود اعلام کرد که کارخانه‌ای در آریزونای آمریکا احداث می‌کند.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
گوگل
1405/05/17 - 20:44- هوش مصنوعي

گوگل پلتفرم ابر توزیع‌شده را برای دولت‌ها و شرکت‌ها ترویج می‌کند

گوگل پلتفرم ابر توزیع‌شده خود را برای دولت‌ها و شرکت‌هایی که به دنبال مدل‌های پیشرفته هستند، ترویج می‌کند.

کلاهبرداران،
1405/05/17 - 20:05- اروپا

کلاهبرداران، کاربران ارزهای دیجیتال را هدف قرار دادند

کلاهبرداران با استفاده از وب‌سایت‌های جعلی، هویت‌های نظارتی و اسناد جعلی، از دوره گذار اتحادیه اروپا سوءاستفاده کردند.

تغییر
1405/05/17 - 18:07- هوش مصنوعي

تغییر شکل شهرها و مشاغل در هند توسط زیرساخت‌های هوش مصنوعی

پروژه‌های جدید مرکز داده هند، اشتغال‌زایی را افزایش می‌دهد و درعین‌حال بر تقاضای مسکن و توسعه شهری تأثیر می‌گذارد.