about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

تراشه‌ی انتحاری

مهندسین شرکت زیراکس پارک (Xerox PARC) موفق به ساخت تراشه‌ای شدهاند که به‌منظور جلوگیری از سرقت اطلاعات ذخیره‌شده، به‌طور خودکار منفجر میشود.
این تراشه از شیشههای مقاوم و نه پلاستیک و فلز ساخته شده و به همین علت در صورت منفجرشدن به اجزای بسیار ریز و کوچک تقسیم میگردد.

تراشه‌ی یادشده نه‌تنها به‌طور کامل منفجر میشود، بلکه تکههای خردشده‌ی آن هم به قطعات کوچکتری تقسیم میگردند تا هرگونه بازسازی و استخراج دادهها از آن غیرممکن شود. انتظار میرود در آینده از این تراشه برای نگهداری کلیدهای رمزگذاری دادهها استفاده شود.

فرآیند انفجار این تراشه از طریق اشعه‌ی لیزر یا سیگنالهای رادیویی و حتی سوئیچهای فیزیکی قابل‌برنامه‌ریزی است. برای این کار یک مقاومت کوچک در زیر تراشه‌ی نصب‌شده که در صورت گرم شدن با اشعه‌ی لیزر، کل آن را منفجر میکند.
بعد از انفجار آنچه بر جای میماند بی‌شباهت به ذرات غبار نیست. کارشناسان معتقدند چنین تراشهای بیشتر کاربردهای نظامی دارد.
دارپا (DARPA) قرار است از این تراشه در پروژه‌ی از بین بردن اطلاعات خود استفاده کند. این تراشه‌ی انتحاری نه‌تنها اطلاعات را از بین برده و آتش می‌گیرد بلکه به قطعات بسیار کوچکی نیز تبدیل خواهد شد تا بتواند به‌طور کامل از اطلاعات با سطح امنیت بالا محافظت کند.

منبع: خبرگزاری مهر

 

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد