about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تراشه‌های هوش مصنوعی خوابیدن یاد گرفتند!

محققان آمریکایی از طراحی یک سیستم هوش مصنوعی جدید خبر داده‌اند که تراشه‌های نصب‌شده در آن می‌توانند از مزیت خواب شبانه برای استراحت و تجدیدقوا بهره بگیرند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از نیواطلس، شبکه‌های عصبی مبتنی بر هوش مصنوعی شباهت‌های زیادی به انسان دارند و تفاوت‌های آن‌ها با رایانه‌های سنتی روزبه‌روز در حال افزایش است. از همین رو این شبکه‌ها نباید توسط انسان‌ها خاموش و روشن شوند و به علت بهره‌مندی آن‌ها از قدرت تصمیم‌گیری و هوش، خودشان می‌توانند در مورد زمان روشن و خاموش شدن تصمیم گرفته و به این شکل برای خواب و استراحت در زمان مناسب برنامه‌ریزی کنند.

تراشه‌های هوش مصنوعی مذکور درزمانی که فعالیتی ندارند سیگنال‌های اندک و آهسته‌ای را ردوبدل می‌کنند که مشابه با عملکرد شبکه عصبی مغز در زمان استراحت و خوابیدن است.

شبکه‌های عصبی مذکور از نورون‌های مصنوعی تشکیل‌شده‌اند که عملکردی مشابه بامغز واقعی انسان دارند و ارتباطات آن‌ها با یکدیگر درگذر زمان بیشتر و دقیق‌تر می‌شود. این شبکه‌ها می‌توانند برای پردازش و درک دقیق تصاویر و اصوات به کار گرفته شوند.

این تراشه‌های جدید هم از توانایی خودآموزی بیشتری برخوردار هستند و هم می‌توانند خاطرات قبلی را با دقت و جزئیات بیشتری به ذهن بسپارند و با طراحی و استفاده مداوم از آن‌ها می‌توان روش‌های تازه‌ای برای درمان بیماری‌هایی همچون آلزایمر، افسردگی، چاقی و ... یافت.

منبع:

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.