about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

فراخوان تدوین اطلس کسب‌وکارهای فعال در حوزه «هوش مصنوعی» توسط مرکز توسعه فناوری های نوظهور دیجیتال اعلام شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، یکی از حوزه‌هایی که از ظرفیت‌های عمده‌ای برای کارآفرینی، نوآوری، ایجاد اشتغال و خلق ثروت دانش‌بنیان از یک‌سو، و توسعه و روزآمدسازی فرایندهای تولید در صنایع مختلف کشور از سوی دیگر برخوردار است، حوزه «هوش مصنوعی» است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که در سایر کشورها، کسب‌وکارهای فناورانه و نوآورانه‌ متعددی در این حوزه ایجاد شده است که برخی از آن‌ها رشدهای چشمگیری داشته‌اند.
در ایران نیز گرچه در چند سال اخیر کسب‌وکارهای مختلفی در حوزه هوش مصنوعی پا گرفته‌اند، اما همچنان فرصت‌های زیادی در این حوزه وجود دارد که باید شکوفا شود.
در همین راستا مرکز توسعه فناوری‌های نو ظهور دیجیتال با حمایت ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی، به منظور کمک به توسعه کارآفرینی و نوآوری ، اقدام به انتشار «فراخوان تدوین اطلس کسب‌وکارهای فعال در حوزه هوش مصنوعی» کرده است که هدف آن، شناسایی، دسته‌بندی، ایجاد بانک اطلاعاتی و نهایتاً معرفی کسب‌وکارهای کارآفرینانه و نوآورانه کشور در حوزه «هوش مصنوعی» به سرمایه‌گذاران و مشتریان بالقوه و آشنایی آن‌ها با ظرفیت‌های کشور در این حوزه است.
از این رو انتظار می‌رود این فراخوان به جذب منابع مالی یا بازارسازی برای این کسب‌وکارها بیانجامد.
جزییات این فراخوان و نحوه شرکت‌ در آن در این نشانی iChallenge.ir آمده است.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1404/02/13 - 15:31- آمریکا

آمریکا به دنبال قطع نقش‌آفرینی صنعت جرایم سایبری جنوب‌شرق آسیا

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، گروه هوی‌وان مستقر در کامبوج را به‌عنوان یک نهاد دارای نگرانی اصلی در زمینه پول‌شویی معرفی کرده و پیشنهاد داده است که دسترسی این گروه به نظام مالی آمریکا قطع شود.

تحویل
1404/02/13 - 15:21- جرم سایبری

تحویل مظنون حملات باج‌افزاری نتفیلیم از اسپانیا به ایالات متحده

دادستان‌های فدرال روز پنج‌شنبه اعلام کردند که یک شهروند اوکراینی به اتهام استفاده از باج‌افزار نتفیلیم برای حمله به شرکت‌های بزرگ در ایالات متحده و سایر کشورها، به آمریکا تحویل داده شده است.

جریمه
1404/02/13 - 15:14- آمریکا

جریمه ۸.۴ میلیون دلاری برای پیمانکاران دفاعی آمریکا

دو شرکت پیمانکار دفاعی ایالات متحده، ریتیون و گروه نایت‌وینگ، موافقت کردند که برای حل‌وفصل اتهاماتی مبنی بر نقض مفاد قرارداد با وزارت دفاع، مبلغ ۸.۴ میلیون دلار به دولت پرداخت کنند.