about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت جاسوسی اسرائیلی «NSO»، پس از قرار گرفتن در لیست سیاه آمریکا، در پرداخت 500 میلیون دلار بدهی عقب افتاده کوتاهی کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ «NSO Group»، شرکت نرم‌افزارهای جاسوسی اسرائیلی، با خطر فزاینده کوتاهی در پرداخت 500 میلیون دلار بدهی در بحبوحه مشکلات آتی جریان نقدی پس از قرار گرفتن در لیست سیاه وزارت بازرگانی ایالات متحده در اوایل ماه جاری مواجه است.

شرکت رتبه‌بندی اعتباری آمریکایی «Moody’s»، رتبه اعتباری NSO را به «Caa2»، رتبه‌بندی با کیفیت پایین و ریسک اعتباری بسیار بالا، کاهش داد و اعلام کرد که این شرکت در معرض خطر بیشتر نقض شرایط قرارداد بدهی قرار دارد.

مودی گفت :

«این شرکت سهم نسبتاً کمی از درآمدهای مکرر دارد و برخلاف بسیاری از شرکت‌های نرم‌افزاری دیگر، به شدت به فروش مجوزهای جدید وابسته است که ما معتقدیم با توجه به اقدامات انجام‌شده علیه NSO، این کار می‌تواند به طور فزاینده‌ای دشوار شود.»

اوایل ماه نوامبر سال جاری، NSO Group و یک شرکت اسرائیلی دیگر به نام کاندیرو (Candiru)، که رقیبNSO  در بازار نظارت سایبری به حساب می‌آمد، متهم به ارائه نرم‌افزار جاسوسی به دولت‌ها و جاسوسی از روزنامه‌نگاران و فعالان و در نهایت به فهرست لیست سیاه شرکت‌های خارجی ایالات متحده اضافه شدند که در فعالیت‌های سایبری مخرب شرکت داشتند.

به گفته وزارت بازرگانی ایالات متحده، این 2 شرکت بر اساس شواهدی مبنی بر توسعه و عرضه نرم‌افزارهای جاسوسی به دولت‌های خارجی، که از این ابزارها برای هدف قرار دادن مخالفان مقامات دولتی، روزنامه‌نگاران، بازرگانان، فعالان، دانشگاهیان و کارکنان سفارت‌ها استفاده می‌کردند، به فهرست سیاه این نهاد اضافه شده‌اند.

شرکت مودی توضیح داد که محدودیت‌های تجاری در NSO احتمالاً منجر به کاهش بیشتر درآمد در سال 2021 و پس از آن و منجر به افزایش معیارهای اهرمی و تضعیف بیشتر مشخصات نقدینگی NSO و همچنین افزایش ریسک تأمین مالی مجدد خواهد شد.

تصمیم برای قرار دادن NSO و Candiru در لیست سیاه چند ماه پس از آن اتخاذ شد که گروهی از قانونگذاران دموکرات از جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، خواستند تا یک سری اقدامات تنبیهی را علیه NSO Group انجام دهد، زیرا در ماه ژوئن سال جاری گزارش‌هایی مبنی بر اجاره نرم‌افزارهای جاسوسی درجه نظامی این شرکت به رژیم‌های مستبد ارائه شد. از جمله اقدامات پیشنهادی، افزودن شرکت اسرائیلی به فهرست نهادها بود.

وزارت امور خارجه آمریکا عنوان کرد که دولت بایدن «اقدامی علیه کشورها یا دولت‌هایی» که این نهادها در آن مستقر هستند، انجام نخواهد داد.

گروه NSO در واکنش به این اقدام، از نفتالی بِنِت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی درخواست حمایت کرد و در نامه‌ای مدعی شد که به دلایل سیاسی هدف کمپین سازمان‌های ضد اسرائیلی قرار گرفته است. این نامه همچنین به بِنی گانتز (Benny Gantz)، وزیر دفاع، یائیر لاپید (Yair Lapid)، وزیر خارجه و آویدگار لیبرمان (Avigdor Liberman)، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی هم ارسال شد.

شرکت جاسوسی اسرائیلی NSO به دلیل کمک به دولت‌ها در جاسوسی از مخالفان و فعالان حقوق بشر، با موجی از انتقادات بین‌المللی مواجه شده، با این حال، اصرار دارد که محصولش فقط برای کمک به کشورها در مبارزه با جرم و جنایت و تروریسم فروخته شده است.

پگاسوس (Pegasus)، مهم‌ترین جاسوس‌افزار این شرکت، یکی از قدرتمندترین ابزارهای نظارت سایبری موجود در بازار محسوب می‌شود که به اپراتورها این امکان را می‌دهد تا به طور مؤثر کنترل کامل تلفن هدف را در دست بگیرند، همه داده‌ها را از دستگاه دانلود یا دوربین یا میکروفون آن را بدون اطلاع کاربر فعال کنند.

در آخرین مورد از سری اتهامات گروه NSO، تحقیقات مستقلی بود که هفته گذشته به‌وسیله دانشگاه تورنتو و سازمان عفو بین‌الملل منتشر شد و نشان داد که تلفن‌های همراه دست‌کم 6 فعال حقوق بشر فلسطینی با استفاده از پگاسوس هک شده‌ است.

هفته گذشته، والی آدِیِمو (Wally Adeyemo)، معاون خزانه‌داری ایالات متحده، به عنوان بخشی از یک سفر منطقه‌ای گسترده‌تر برای بحث در مورد همکاری در زمینه امنیت سایبری و باج‌افزاری، مقابله با تأمین مالی تروریسم و بهبود اقتصادی پس از بیماری کووید-19، از سرزمین‌های اشغالی بازدید کرد.

آدِیِمو، پس از آنکه ایالات متحده از شراکت جدید با اسرائیل برای گسترش همکاری 2جانبه در مبارزه با باج‌افزارها خبر داد، جلساتی با لیبرمان و ییگال اونا (Yigal Unna)، مدیر اداره سایبری ملی اسرائیل، برگزار کرد؛ این همکاری گسترده تحت نظارت یک کارگروه گسترده‌تر ایالات متحده-اسرائیل در زمینه نوآوری فین تک و امنیت سایبری انجام خواهد شد.

سفر منطقه‌ای آدِیِمو پس از یک سری حملات باج‌افزاری در ایالات متحده در سال جاری انجام شد که هکرها زیرساخت‌های حیاتی، تولید کنندگان مواد غذایی، بخش پلیس، ان‌بی‌ای (NBA) و شرکت‌های صنعتی خصوصی را هدف قرار دادند.

منبع:

تازه ترین ها
ترامپ:
1405/05/18 - 17:38- آمریکا

ترامپ: دارندگان خودروهای برقی دیوانه و بیمار هستند

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اظهاراتی را علیه دارندگان خودروهای برقی مطرح کرد.

سرمایه‌گذاری
1405/05/18 - 17:05- سایرفناوری ها

سرمایه‌گذاری اس‌کی هاینیکس در تولید DRAM و NAND

شرکت اس‌کی هاینیکس مبلغ ۳۸ میلیارد دلار در تولید DRAM و NAND سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

تقویت
1405/05/18 - 16:26- هوش مصنوعي

تقویت حفاظت‌های زیست‌شناسی مدل فِیبل ۵ توسط آنتروپیک

آنتروپیک، حفاظت‌های زیست‌شناسی مدل فِیبل ۵ را جهت آزمایش‌های بهداشتی، بالینی و آموزشی تقویت کرد.