about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تخصیص اعتبار به تلفن همراه ایرانی

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم امضای تفاهم‌نامه حمایت از تولید گوشی‌های ایرانی، تحقق این هدف را کمک به توسعه تحول دیجیتال و انقلاب صنعتی چهارم عنوان کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛  محمد جواد آذری جهرمی در مراسم امضای تفاهم‌نامه حمایت از تولید و توسعه زیست‌بوم تلفن هوشمند تولید داخل، با اشاره به اینکه به دلیل نوسانات قیمت ارز توان خرید تلفن‌های هوشمند توسط مردم کاهش یافته است، افزود: در این شرایط روند رو به رشد فروش گوشی هوشمند متوقف شده است.
وی با تأکید به اینکه می‌توانیم از این مشکل فرصت ایجاد کنیم، افزود: تولیدکنندگان گوشی ایرانی می‌توانند با تولید تلفن باکیفیت و قیمت مناسب، قدرت خرید مردم را افزایش دهند و همچنین به تحقق تحول دیجیتال و در نهایت ایجاد اشتغال کمک کنند.

آذری جهرمی با اشاره به امضای تفاهم‌نامه چهارجانبه وزارت ارتباطات، پست‌بانک، همراه اول و ایرانسل در این حوزه، گفت: دولت برای تحریک تقاضا در بازار و کمک به چرخ خرید مردم بر اساس این تفاهم‌نامه صندوقی را به وسیله پست‌بانک ایران راه‌اندازی می‌کند که با یک خط اعتباری 200 میلیارد تومانی (100 میلیارد تومان بانک مرکزی و 100 میلیارد پست‌بانک) با همکاری اپراتورها و تولیدکنندگان گوشی تلفن همراه، امکان خرید قسطی این گوشی‌ها توسط مردم فرآهم شود.

وی به تفاهم‌نامه دیگری که با وزارت صمت به امضا می‌رسد اشاره کرد و افزود: بر اساس این تفاهم‌نامه نرخ 15 درصدی عوارض ورود قطعات گوشی همراه کاهش‌یافته و به همین وسیله هزینه‌های تولید گوشی تلفن همراه نیز در ایران کاهش می‌یابد.

وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه بر اساس برآوردهای انجام شده در مدت 2 سال به تولید 2 میلیون گوشی تلفن همراه می‌رسیم، تصریح کرد: اگر مبلغ حدودی این گوشی‌ها را دو و نیم میلیون تومان بگیریم در  حدود 5 هزار میلیارد تومان حجم این بازار است که تولیدکنندگان گوشی تلفن همراه می‌توانند سهمی در آن داشته باشند.

وی افزود: در صورت اجرای این تفاهم‌نامه می‌توانیم شاهد کمک به تحقق تحول دیجیتال و انقلاب صنعتی چهارم باشیم.

آذر جهرمی با اشاره به اینکه تاکنون 4 شرکت برای تولید گوشی‌های هوشمند ایرانی اعلام آمادگی کردند، گفت: البته یک شرکت محصول خود را در حوزه گوشی‌های هوشمند ارائه کرده است و امیدواریم با ایجاد این زیست‌بوم 3 شرکت دیگر نیز نخستین محصولات خود را در دهه فجر سال جاری رونمایی کنند.

وی از استانداردهای سخت‌گیرانه‌ای که برای تولیدکنندگان داخلی گوشی تلفن همراه در نظر گرفته می‌شود خبر داد و افزود: به دلیل رعایت حقوق مردم این شرکت‌ها باید استانداردهای خوبی در حوزه شبکه توزیع و فروش مناسب، کیفیت خدمات و خدمات پس از فروش  داشته باشند.

ظرفیت وزارت ارتباطات در منطقه پیام، پارک سجاد و پژوهشگاه ICT در خدمت تولیدکنندگان گوشی ایرانی قرار می‌گیرد.

همچنین در این مراسم ستار هاشمی معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز به عنوان مسئول پیگیری و انجام این تفاهم‌نامه‌ها از طرف وزارت ارتباطات، تأکید کرد: تسهیل گری، رقابت و شفافیت، کارآفرینی پایدار و تشکیل زیست‌بوم ارزش‌آفرینی از ویژگی‌های این تفاهم‌نامه‌ها است.

وی با اشاره به حمایت و نظارت وزارت ارتباطات برای اجرایی شدن این تفاهم‌نامه‌ها، افزود: وزارت ارتباطات ظرفیت‌هایی را که در پارک سجاد، منطقه ویژه اقتصادی پیام و پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات دارد در خدمت تولیدکنندگان گوشی‌های تلفن همراه قرار می‌دهد.

 

تازه ترین ها
آموزش
1405/05/15 - 16:54- هوش مصنوعي

آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس هند

هند در حال گسترش آموزش تفکر محاسباتی و هوش مصنوعی در مدارس است.

میزان
1405/05/15 - 16:35- آسیا

میزان آمادگی مالزی در حوره امنیت سایبری

به گفته شرکت کسپرسکی، مالزی در آمادگی امنیت سایبری دولتی به سنگاپور نزدیک شده است.

معرفی
1405/05/15 - 16:32- هوش مصنوعي

معرفی سه افزونه آموزشی توسط اوپن‌اِی‌آی

شرکت اوپن‌اِی‌آی، سه افزونه آموزشی را معرفی کرد که برای کمک به معلمان مدارس، مربیان دانشگاه و دانشجویان کالج طراحی شدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.