about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

تحول بنیادین در پردازنده‌های گرافیکی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت ای. ام. دی 1 (AMD) در سال 2011، نوع جدیدی از پردازنده‌های مرکزی را با نام ای. پی. یو2 (APU) تولید و معرفی کرد. در این نوع جدید، پردازنده‌ی مرکزی و گرافیکی روی یک تراشه قرار می‌گیرند که باعث افزایش سرعت انتقال اطلاعات و کاهش مصرف انرژی می‌شود.
به تازگی ای. ام. دی نوع جدیدی از کارت‌های گرافیکی را که در ساخت آن از درایو حالت جامد (SSD) استفاده شده است معرفی کرد. آن‌ها ادعا می‌کنند این پردازنده‌ی گرافیکی را می‌توان برای انجام محاسبات با حجم بالای اطلاعات، واقعیت مجازی و بازی‌های ویدئویی به کار گرفت.
شرکت ای. ام. دی ایده‌ی این کار را بسیار ساده می‌داند. حجم اشغال شده توسط فایل‌ها، روزبه‌روز در حال افزایش پیدا کردن است و برای پردازش به‌موقع و سریع آن‌ها در پردازنده‌ی گرافیکی به منبع ذخیره‌سازی و حافظه‌ی بیشتری احتیاج پیدا می‌شود؛ به همین دلیل شرکت مذکور کارت گرافیک جدیدی با نام «SSG3» معرفی کرد که از 1 ترابایت درایو حالت جامد استفاده می‌کند.
کارت‌های گرافیکی شرکت مذکور در بهترین حالت تنها دارای 32 گیگابایت حافظه هستند و این موضوع باعث می‌شود محدودیت‌هایی در پردازش داده‌هایی با حجم بالا به وجود بیاید. در مقابل کارت جدید معرفی شده که از درایو حالت جامدی استفاده می‌کند توانایی پردازش اطلاعات در حجم بیشتری دارد. همچنین می‌تواند پردازش‌های گرافیکی انجام شده را روی صفحه‌ای به نمایش بگذارد یا آن‌ها را ذخیره کرده و سرعت پردازش اطلاعات را در دفعات بعد افزایش بدهد.
تأخیر زمانی ارسال اطلاعات از درایو حالت جامد به پردازنده‌ی گرافیکی بسیار پایین است و از سخت‌افزار آن می‌توان در پردازش‌های ویدئویی و واقعیت مجازی استفاده کرد.
کارت گرافیک «SSG» می‌تواند تصاویری با کیفیت «4K» را به شکل بهتری به‌صورت هم‌زمان روی چند نمایشگر نمایش بدهد. از طرفی این کارت اطلاعات را با سرعت بیشتری به هدست‌های واقعیت مجازی ارسال می‌کند. این ویژگی باعث می‌شود تا به عنوان مثال در هدست‌های آکیولیس ریفت (Oculus Rift) و (HTC Vive)، تصاویری نرم‌تر و با کیفت بالاتر به نمایش گذاشته شود.
یکی دیگر از کاربردهای کارت گرافیکی معرفی شده به بازی‌های ویدئویی اختصاص یافته است. از آنجایی که درایو حالت جامد ظرفیت بالایی را برای کارت گرافیک فراهم کرده است، می‌تواند اطلاعات یک تا چند مرحله بعد را در خود ذخیره کند تا زمانی که کاربر در بازی پیشرفت می‌کند با صفحه‌ی بارگذاری مواجه نشود. سازندگان بازی‌های ویدئویی نیز احتمالاً خواهند توانست با استفاده از این ویژگی بازی‌های ویدئویی با محیط بزرگ‌تر و گرافیک بهتری تولید کنند.
در معماری کارت گرافیک معرفی شده، درایو حالت جامد در کنار پردازه‌ی گرافیکی قرار گرفته است تا مشکل محدودیت پهنای باند نیز برطرف گردد.
ای. ام. دی توضیح می‌دهد که کاربران می‌توانند از درایوهای حالت جامد یکپارچه شده به عنوان منبع ذخیره‌سازی رایانه‌های ویندوزی خود نیز استفاده کنند.
نسخه‌ی مخصوص توسعه‌دهنده‌های4 SSG در حال حاضر با قیمت 10 هزار دلار به فروش می‌رسد و محصول نهایی احتمالاً در 3 ماهه‌ی اول سال 2017 عرضه خواهد شد.
راجا کادوری (Raja Koduri)، معاون مدیر و مدیر بخش معماری گروهی فناوری رادئون ای. ام. دی5، گفت: «روش‌های بسیاری برای استفاده از کارت‌های گرافیک یکپارچه‌سازی شده وجود دارد. از این کارت می‌توان به‌عنوان حافظه‌ی نهان (cache)، منبع ذخیره‌سازی اطلاعات یا ذخیره‌سازی امن استفاده کرد. شرکت ما با شرکای خود همکاری می‌کند تا موارد استفاده‌ی دیگری برای کارت‌های گرافیک پیدا کند.»
کارت گرافیک «SSG» بر پایه‌ی معماری فیجی (Fiji) توسعه داده شده است. ای. ام. دی از این معماری برای ساخت کارت‌هایی با دو پردازنده‌ی گرافیکی استفاده می‌کند که توان پردازشی معادل 16 ترافلاپس دارند.

 

________________________

1-  ای.‌ ام. ‌دی (Advanced Micro Devices) شرکت آمریکایی سازنده انواع پردازنده است. همچنین شرکت ای. ‌تی. ‌آی سازنده‌ی کانادایی پردازنده‌های گرافیکی، در سال ۲۰۰۶ میلادی توسط ای. ‌ام. ‌دی خریداری شد و هم‌اکنون به‌عنوان زیرمجموعه‌ی  این شرکت فعالیت می‌کند.
2- Accelerated Processing Unit
3- Radeon Pro Solid State Graphics
4- نسخه‌ی مخصوص توسعه‌دهنده‌ها، به نمونه‌ای از یک محصول سخت‌افزاری گفته می‌شود که برای شرکت‌های مختلف ارسال می‌شود تا آن‌ها بتوانند در زمان عرضه‌ی محصول نهایی، پشتیبانی بهتری از آن بکنند.
5- AMD's Radeon Technologies Group

 

 

تازه ترین ها
تعهدات
1404/02/12 - 12:17- سایرفناوری ها

تعهدات مایکروسافت برای آینده دیجیتال اروپا

مایکروسافت تعهدات جدید خود را برای آینده دیجیتال اروپا رونمایی کرد.

هشدار
1404/02/12 - 11:17- سایرفناوری ها

هشدار بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال

بانک ایتالیا در مورد خطرات ارزهای دیجیتال و نفوذ سیاست ایالات متحده هشدار داد.

حمله
1404/02/11 - 21:46- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت بریتانیایی هارودز

هارودز، آخرین فروشگاه خرده‌فروشی بریتانیایی است که مورد حمله سایبری قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.