about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

دولت ترکیه، اخیراً پیش‌نویس لایحه‌ای جدید را با هدف پاسخ به افزایش نگرانی‌ها از احتمال وقوع حملات سایبری، به مجلس این کشور، ارائه داده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دولت ترکیه، اخیراً پیش‌نویس لایحه‌ای جدید را با هدف پاسخ به افزایش نگرانی‌ها از احتمال وقوع حملات سایبری، به مجلس این کشور، ارائه داده است. این قانون که تأکید بسیاری بر افزایش استخدام و به بارگیری متخصصان امنیتی و هکرهای کلاه سفید دارد، در صورت تصویب، سبب افزایش چشمگیر شاخص‌های امنیت سایبری در این کشور، خواهد شد. به عقیده‌ی بسیاری از کارشناسان امنیت سایبری این کشور، ترکیه از فقدان مقررات جامع در مبارزه با حملات سایبری رنج می‌برد و لایحه‌ی جدید، در راستای مرتفع ساختن همین مشکل، مطرح شده است.


این پیش‌نویس، اقتدار مرکز ملی مداخله در مقابل حملات سایبری (the National Intervention Center Against Cyber Attacks) را افزایش خواهد داد و شرکت‌های خصوصی را به رعایت نکات امنیتی در برابر حملات سایبری و استخدام کارشناسان امنیت سایبری، ملزم خواهد ساخت.


ترکیه، در ماه‌های اخیر، به منظور افزایش توان سایبری خود در حوزه‌ی دفاع، توجه ویژه‌ی خود را به تشکیل نیروهای عملیاتی قدرتمند، متشکل از هکرهای کلاه سفید معطوف کرده است. بسیاری از متخصصان، علت این تغییر در رویکرد دولت ترکیه را حملات سایبری متعدد، علیه بخش دولتی و خصوصی این کشور، می‌دانند.


برات البیرک (Berat Albayrak)، وزیر انرژی و منابع طبیعی ترکیه، اخیراً هدف قرار گرفتن این وزارتخانه را تائید کرد و دلیل وقوع چنین حمله‌ای را نفوذ به شبکه‌ی برق‌رسانی کشور، دانست. آمارهای منتشر شده، نشان می‌دهد که تعداد حملات سایبری به ترکیه، در سال گذشته حدود 90 میلیون مورد، بوده است.


وزارت ارتباطات ترکیه، هم‌اکنون، صدها نیروی واکنش به حملات سایبری را به منظور خدمت‌رسانی در بخش‌های دولتی و خصوصی، به استخدام خود در آورده است. با این حال، مقامات اجرایی این کشور، همچنان انتقادات بسیاری را مبنی بر کمبود نیرو در این حوزه، مطرح می‌کنند.
 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.