about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

رییس کمیسیون بودجه و فناوری اطلاعات شورای شهر همدان گفت: یکی از اولویت‌های مهم شورای شهر در این دوره، بحث شهرداری الکترونیک و شهر هوشمند است و شورای ششم توجه خود را در این باب با افزودن حوزه فناوری اطلاعات به کمیسیون بودجه بروزداد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ اکبر کاوسی‌امید  با بیان اینکه یکی از اولویت‌های مهم شورای شهر در این دوره، بحث شهرداری الکترونیک و شهر هوشمند است داشت: شورای ششم توجه خود را در این باب با افزودن حوزه فناوری اطلاعات به کمیسیون بودجه بروز داد.

وی با تأکید بر اینکه با ایجاد حوزه فناوری بودجه در کمیسیون، دائم اقدامات شهرداری در این خصوص رصد و بررسی خواهد شد، بیان کرد: این رصد با ریل‌گذاری شورا و اقدامات شهرداری خواهد بود.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه، مالی و فناوری اطلاعات شورای شهر همدان گفت: با افزودن فناوری اطلاعات به کمیسیون امید است اقدامات لازم در بحث شهرداری الکترونیک شکل گرفته و بتوانیم کار را پیش ببریم.

کاوسی‌امید سامانه یکپارچه شهرسازی نوسازی را از برنامه‌های در صدر توجه شورا در این حوزه برشمرد و تصریح کرد: با توجه به اقدامات انجام شده امید است تا ابتدای پاییز از این سامانه رونمایی شود.
وی ادامه داد: با رونمایی از سامانه یکپارچه شهرسازی نوسازی شهروندان می‌توانند از خدماتی همچون اخذ پیش‌نویس پروانه در سریع‌ترین زمان ممکن و... به صورت هوشمند و الکترونیک بهره‌مند شده و مراجعات به شهرداری به حداقل برسد.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه، مالی و فناوری اطلاعات شورای شهر همدان خاطرنشان کرد: با ایجاد این بخش در کمیسیون در نظر داریم بحث فناوری اطلاعات را در مجموعه شهرداری پیگیری کنیم.

کاوسی‌امید با بیان اینکه البته سازمان فناوری شهرداری نیز مغز متفکر شهرداری در تحقق شهر هوشمند است، یادآور شد: همچنین در نظر داریم بحث شهر هوشمند را به ویژه در حوزه حمل و نقل بار و مسافر در مقولات مهمی همچون پرداخت الکترونیک، کیف پول الکترونیکی و سامانه هوشمند حمل و نقل عمومی پیگیری کنیم.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد