about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

دولت آمریکا روز جمعه تحریم‌هایی را علیه یک شرکت ارائه‌دهنده فناوری ابری ایرانی و همچنین یک شرکت وابسته و دو کارمند آن را که به ادعای آمریکا، متهم به تسهیل فیلترینگ اینترنت در ایران هستند، وضع کرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری (OFAC) شرکت ابر آروان را تحریم کرده که آن را یک شریک کلیدی در اقدام ایران برای راه اندازی شبکه ملی اطلاعات، یک شبکه داخلی موازی در داخل کشور، که به دولت اجازه می دهد دسترسی به اطلاعات آنلاین را آسانتر کنترل کند، تحریم کرده است.
در بیانیه دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری چنین ادعا شده است:

شرکت فضای ابری اروان ارتباط نزدیکی با سرویس‌های اطلاعاتی ایران از جمله وزارت اطلاعات و امنیت (MOIS) دارد و مدیران ابر آروان روابط گسترده‌ای با مقامات ارشد دولتی ایران دارند.
دولت ایران به طور مرتب از محدودیت‌های اینترنت و کاهش سرعت اینترنت برای سرکوب مخالفان، نظارت و مجازات شهروندان به دلیل استفاده از آزادی بیان و تجمع آنلاین و آفلاین استفاده می‌کند و انتشار اطلاعات معتبر در مورد نقض فاحش حقوق بشر را به جامعه بین‌المللی محدود می‌کند.

این اقدام همچنین بنیانگذاران این شرکت، فرهاد فاطمی و پویا پیرحسینلو، و همچنین یک شرکت وابسته به دبی، یعنی شرکت فناوری های جهانی فضای ابری آروان (Arvancloud Global Technologies LLC) را هدف قرار می دهد.
اتحادیه اروپا در نوامبر گذشته تحریم هایی را علیه این شرکت اعمال کرده بود و نوشته بود که به طور کلی این شرکت یک شریک اصلی در پروژه  دولت ایران و وزیر فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران برای راه اندازی یک نسخه اینترنت ایرانی جداگانه است.
اینترانت ملی با نقاط اتصال به اینترنت جهانی به کنترل جریان اطلاعات بین اینترانت ایران و اینترنت جهانی کمک می کند.
این شرکت در بیانیه ای آنلاین این اتهامات را رد کرده و می گوید که به عنوان یک ارائه دهنده فناوری ابری بین المللی به رشد خود ادامه خواهد داد و می گوید:

این اتهامات نادرست از طریق رسانه های اجتماعی و خبرگزاری ها بدون شواهد محکم تکرار می شود به گونه ای که مبنای این تحریم ناعادلانه شده است. این ناامیدکننده است که چگونه اتحادیه اروپا تحت تأثیر این اتهامات یکجانبه و غیر اساسی قرار گرفته است.

تحت تحریم های دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری، تمام دارایی ها و منافع اموال در ایالات متحده مسدود خواهد شد و معاملات تجاری با شرکت ها و افراد ممنوع است. این تصمیم اجازه خواهد داد تا توافقات موجود با شرکت فضای ابری آروان تا 6 ژوئیه به پایان برسد.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

اذعان
1405/01/23 - 16:31- ایران

اذعان رسانه غربی به موفقیت ایران در جنگ رسانه‌ای برابر آمریکا

رسانه های غربی اعتراف کردند ایران در جنگ رسانه ای با استفاده از هوش مصنوعی دست برتر را دارد