about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

انتشار شده در تاریخ

تحرکات سایبری طالبان

طالبان در حال استخدام جاسوسان سایبری و متخصصین ارتباطاتی از چین می باشند.

برخی منابع غربی مدعی شده اند، طالبان، جاسوسان سایبری چینی را با هدف جاسوسی از شهروندان افغان و جلوگیری از شورش در شبکه های اجتماعی استخدام کردند.

 پکن متتخصصین ارتباطاتی خود را به کابل فرستاده است تا نحوه ایجاد اختلال در شبکه تماس ها و خطوط ارتباطاتی و همچنین نظارت بر شبکه اجتماعی را به آنها آموزش دهند. 

منابع اطلاعاتی غربی مدعی هستند که هدف از این کار، جلوگیری از سازماندهی شورشگران در شبکه های اجتماعی می باشد. در زمان تحولات سیاسی موسوم به "بهار عربی" در خاورمیانه نیز اتفاقات مشابهی رخ داد.

 یکی از منابع اطلاعاتی آمریکا گفت:

چین سال ها خود را برای این روز آماده کرده است. چین مدت طولانی می باشد که ارتباطات شهروندان را زیر نظر دارد و می شود گفت در این کار خبره شده است. ( نظارت بر تلفن های همراه، اینترنت و تمامی روش های ارتباطی)

این موضوع می تواند قدرت و کنترل طالبان بر روی کشور را افزایش دهد چون شبکه اجتماعی می تواند محرک خوبی برای شورشگران باشد.

این کار همچنین می تواند پل های ارتباطی مقامات و پرسنل امنیتی سابق با دیگر شبکه ها را به حداقل برساند.

 یکی از ترس ها و نگرانی های اصلی روسای طالبان، حمایت مردم از گروه هایی مانند جبهه مقاومت ملی و فعالین حقوق زنان می باشد.

یکی از منابع خبری در گفتگو با وسایت خبری Mirror به تازگی گفت:

در صورتی که چین سیستم های جاسوسی این چنینی را در افغانستان نصب کند، طالبان می توانند با استفاده از قدرت بزرگی بر جمعیت افغانستان تسلط پیدا کند. 

این کار می تواند باعث ایجاد فضایی در جامعه شود که همواره حس کنترل شدن را به مردم منتقل می کند. 

پیش از این نیز خبرهایی از گوشه و کنار شنیده می شد که طالبان حتی دنبال ارتباط گرفتن با روسیه جهت استخدام متخصصین سایبری بوده است.

باید این نکته را در نظر داشت که عرصه سایبری با حضور این قبیل نیروهای افراط گرا می تواند آینده ای مبهم و پر از خطر بسازد که در روابط همسایگی تاثیر به سزایی خواهد داشت.
 

منبع:

تازه ترین ها

جریمه ۶۰۰ میلیون دلاری تیک‌تاک

نهاد ناظر بر حفظ حریم خصوصی داده‌ها در ایرلند اعلام کرد که تیک‌تاک را به دلیل نقض قوانین سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا درباره نحوه انتقال داده‌های شخصی به خارج از این اتحادیه و عدم رعایت الزامات شفافیت، ۵۳۰ میلیون یورو (معادل ۶۰۰ میلیون دلار) جریمه کرده است.

تاثیر
1404/02/14 - 15:07- جرم سایبری

تاثیر نفوذ اطلاعاتی به اسنشن هلث بر بیش از 100 هزار نفر

شرکت اسنشن هلث این هفته از وقوع یک حادثه امنیتی دیگر خبر داد و به بیش از ۱۰۰ هزار نفر در ایالت‌های مختلف هشدار داد که اطلاعات آن‌ها احتمالاً در اواخر سال گذشته به دست هکرها افتاده است.

اتهام
1404/02/14 - 14:56- جرم سایبری

اتهام آمریکا علیه یک مرد یمنی در ارتباط با حملات باج‌افزاری

دادستان‌های فدرال ایالات متحده اعلام کردند که مردی ۳۶ ساله که گمان می‌رود ساکن یمن باشد، به مدت دو سال در عملیات باج‌افزاری بلک کینگدام یا همان پادشاهی سیاه مشارکت داشته است.