about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

تجهیز MQ-9 به سلاح لیزری

کشور آمریکا قصد دارد از پهپاد MQ-9 در عملیات های دفاع موشکی استفاده کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «c4isrnet»؛ سازمان دفاع موشکی آمریکا (MDA) به تازگی با شرکت جنرال اتومیک (General Atomics Electromagnetic Systems)، قراردادی 134 میلیون دلاری را امضا کرده است. هدف از این اقدام نصب یک حسگر پیشرفته روی پهپاد «MQ-9» و انجام پرواز آزمایشی توسط آن است.

با توجه به گزارش وزارت دفاع آمریکا، سازمان مذکور، حسگر یاد شده را در عملیات های واقعی در داخل و خارج از مرزهای این کشور آزمایش خواهد کرد.

پهپاد MQ-9 به منظور انجام عملیات های اطلاعات، نظارت و شناسایی (ISR) و جابه جایی مهمات مورد استفاده قرار می گیرد. از طرفی در حال حاضر به «سامانه ی هدفگیری چندگانه ی طیف ریتون» (MTS) نیز مجهز شده است. این حسگر ترکیبی از حسگرهای نوری الکترونیکی و مادون قرمز (EO/IR)، لیزرنگارنده1 (laser designation) و نورافشانی لیزر (laser illumination) به حساب می آید. هدف این دستاورد ایجاد یک سیستم هدفگیری دقیق تر است.

در ژوئن سال 2015، دو MQ-9، موشک بالستیکی را در زمان انجام رزمایش دفاع موشکی بر فراز اقیانوس آرام-شامل آمریکا، ژانن و کره جنوبی- شناسایی کردند. با وجود این به نظر می رسد سازمان دفاع موشکی آمریکا، نقش بزرگتری را نسبت به ردیابی موشک ها برای پهپاد مورد بحث در نظر گرفته است.

با توجه به گزارش های منتشر شده، وزارت دفاع آمریکا قصد دارد با سرمایه گذاری 563.5 میلیون دلاری در سال مالی 2019 قصد دارد تا سال 2023 جنگ افزار یاد شده را به سلاح لیزری مجهز کند.

وزارت دفاع آمریکا، قرارداد یاد شده در قالب رقابتی و تحت پوشش سازمان دفاع موشکی اجرا خواهد شد. بر همین اساس در خواست ارسال پیش نویس های شرکت های مختلف در 11 زمینه ی مختلف از حسگرها و ارتباطات تا سامانه ی دفاع بالستیک بین المللی، روبات های قاتل پیش رفته و معماری آنها را شامل می شود.


  1. لیزر نگارنده لیزری است با منبع نور که هدفی را تعیین می‌کند.
تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.