about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نیروی دریایی آمریکا، قصد دارد به منظور افزایش آمادگی و مرگبارتر شدن تسلیحاتی، تجهیزات خودمختارش را گسترش دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، به نقل از «c4isrnet»؛ کاخ سفید، ۱۱ مارس، بودجه‌ای حدوداً ۱۰ میلیارد دلاری را برای حوزه دفاع سایبری و عملیاتی سال ۲۰۲۰، درخواست کرده است. بودجه‌ مطالبه شده نیروی دریایی آمریکا، به منظور افزایش آمادگی و مرگبارتر شدن جنگ افزارها، مطرح گردیده است. یکی از روش‌های دستیابی به هدف یادشده، ادامه دادن روند خرید کشتی‌ها و تسلیحات فعلی، مانند گذشته است.

در خلاصه‌ سند تقاضای بودجه، 6 مرتبه از سامانه‌های بدون سرنشین، نام برده شده است که نیمی از آن‌ها، به نمونه‌های غیرنظامی، اشاره دارند. نیروی دریایی آمریکا، قصد دارد 2 کشتی بدون سرنشین بزرگی را که در مرحله آزمایشی، قرار داشتند، خریداری کند. این تصمیم، به خصوص پس از موفقیت اولیه پروژه سی هانتر (Sea Hunter) گرفته شد. در طرح سی هانتر، جنگ‌افزارهای دریایی خودمختاری توسعه می‌یابند که وظیفه‌ شناسایی و نابودی تجهیزات دشمن -به خصوص زیردریایی‌ها- را دارند. هدف نهایی نیروی دریایی آمریکا، دستیابی به 355 کشتی بدون سرنشین است.

در سند بالا، برای سرعت بخشیدن به تأمین تجهیزات نام برده، به سامانه‌های کلیدی مانند زیردریایی‌های بدون سرنشین، اشاره شده است.

عمق آب، یکی از بهترین فضاها، برای به‌کارگیری تأسیسات بدون سرنشین است؛ زیرا امکان حرکت مخفیانه در زیر آب، به خوبی وجود دارد. در عین حال، فناوری یادشده، با چالش‌هایی مانند سخت‌تر شدن کنترل از راه دور، مواجه است؛ زیرا برقراری ارتباط با تجهیزات زیرآب، بسیار دشوارتر از نمونه‌های موجود در هوا است.

روبات‌های خودمختاری که در ژرفای آب، فعالیت می‌کنند؛ توانایی انجام دادن وظایف مختلفی دارند. برای مثال، این تجهیزات را می‌توان به حسگرهای گوناگون، مجهز کرد و از آن‌ها، به عنوان ناظران ساحلی و آب‌های عمیق، بهره گرفت. همچنین این جنگ‌ افزارهای بدون سرنشین، برخلاف نمونه‌های سرنشین دار، از ابعاد و وزن کمتری برخوردار هستند و قدرت مانور بیشتری دارند. همچنین بعضی از آن‌ها را می‌توان در زیردریایی‌های نوین، به کار گرفت و نمونه‌های امروزی را به یک آشیانه مادر برایشان، تبدیل کرد.

تجهیزات بدون سرنشین زیر آب، با توجه به طبیعت نیاز بیشتر به برقراری ارتباط، بیش از نمونه‌های زمینی، یا هوایی، به توانمندی خودمختار شدن وابسته هستند. به دست آوردن، مدیریت کردن و ایمن نگه‌داشتن هوش مصنوعی، به ویژه نوع تصمیم‌گیرنده آن، در روبات‌های زیردریایی نیروی دریایی آمریکا، از وظایف مرکز هوش مصنوعی مشترک پنتاگون (JAIC) است. این مرکز، در ژوئن 2018، با بودجه‌ 89 میلیون دلاری، راه‌اندازی شد و به نظر می‌رسید که مبلغ تازه درخواستی، به منظور پیشرفت این پروژه، برای سال مالی 2020، به 414 میلیون دلار، افزایش یابد؛ اما کاخ سفید، تنها بودجه‌ 208 میلیون دلاری را پذیرفته و به کنگره پیشنهاد داده است.

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/16 - 16:51- هوش مصنوعي

هشدار گوگل نسبت به قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا

طبق هشدار گوگل، قوانین هوش مصنوعی اندروید اتحادیه اروپا ممکن است امنیت اندروید را تضعیف کند.

متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه در نیومکزیکو مواجه شد

پس از صدور احکام مربوط به ایمنی نوجوانان در نیومکزیکو، متا با ۹۴۲ میلیون دلار جریمه مواجه شد.

هوش
1405/05/16 - 15:39- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی نباید جایگزین قضاوت انسانی شود

کارشناسان بین‌المللی هشدار دادند که هوش مصنوعی باید از استدلال قضایی پشتیبانی کند، نه اینکه جایگزین قضاوت انسانی شود.