about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

نیروی دریایی آمریکا، قصد دارد به منظور افزایش آمادگی و مرگبارتر شدن تسلیحاتی، تجهیزات خودمختارش را گسترش دهد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان، به نقل از «c4isrnet»؛ کاخ سفید، ۱۱ مارس، بودجه‌ای حدوداً ۱۰ میلیارد دلاری را برای حوزه دفاع سایبری و عملیاتی سال ۲۰۲۰، درخواست کرده است. بودجه‌ مطالبه شده نیروی دریایی آمریکا، به منظور افزایش آمادگی و مرگبارتر شدن جنگ افزارها، مطرح گردیده است. یکی از روش‌های دستیابی به هدف یادشده، ادامه دادن روند خرید کشتی‌ها و تسلیحات فعلی، مانند گذشته است.

در خلاصه‌ سند تقاضای بودجه، 6 مرتبه از سامانه‌های بدون سرنشین، نام برده شده است که نیمی از آن‌ها، به نمونه‌های غیرنظامی، اشاره دارند. نیروی دریایی آمریکا، قصد دارد 2 کشتی بدون سرنشین بزرگی را که در مرحله آزمایشی، قرار داشتند، خریداری کند. این تصمیم، به خصوص پس از موفقیت اولیه پروژه سی هانتر (Sea Hunter) گرفته شد. در طرح سی هانتر، جنگ‌افزارهای دریایی خودمختاری توسعه می‌یابند که وظیفه‌ شناسایی و نابودی تجهیزات دشمن -به خصوص زیردریایی‌ها- را دارند. هدف نهایی نیروی دریایی آمریکا، دستیابی به 355 کشتی بدون سرنشین است.

در سند بالا، برای سرعت بخشیدن به تأمین تجهیزات نام برده، به سامانه‌های کلیدی مانند زیردریایی‌های بدون سرنشین، اشاره شده است.

عمق آب، یکی از بهترین فضاها، برای به‌کارگیری تأسیسات بدون سرنشین است؛ زیرا امکان حرکت مخفیانه در زیر آب، به خوبی وجود دارد. در عین حال، فناوری یادشده، با چالش‌هایی مانند سخت‌تر شدن کنترل از راه دور، مواجه است؛ زیرا برقراری ارتباط با تجهیزات زیرآب، بسیار دشوارتر از نمونه‌های موجود در هوا است.

روبات‌های خودمختاری که در ژرفای آب، فعالیت می‌کنند؛ توانایی انجام دادن وظایف مختلفی دارند. برای مثال، این تجهیزات را می‌توان به حسگرهای گوناگون، مجهز کرد و از آن‌ها، به عنوان ناظران ساحلی و آب‌های عمیق، بهره گرفت. همچنین این جنگ‌ افزارهای بدون سرنشین، برخلاف نمونه‌های سرنشین دار، از ابعاد و وزن کمتری برخوردار هستند و قدرت مانور بیشتری دارند. همچنین بعضی از آن‌ها را می‌توان در زیردریایی‌های نوین، به کار گرفت و نمونه‌های امروزی را به یک آشیانه مادر برایشان، تبدیل کرد.

تجهیزات بدون سرنشین زیر آب، با توجه به طبیعت نیاز بیشتر به برقراری ارتباط، بیش از نمونه‌های زمینی، یا هوایی، به توانمندی خودمختار شدن وابسته هستند. به دست آوردن، مدیریت کردن و ایمن نگه‌داشتن هوش مصنوعی، به ویژه نوع تصمیم‌گیرنده آن، در روبات‌های زیردریایی نیروی دریایی آمریکا، از وظایف مرکز هوش مصنوعی مشترک پنتاگون (JAIC) است. این مرکز، در ژوئن 2018، با بودجه‌ 89 میلیون دلاری، راه‌اندازی شد و به نظر می‌رسید که مبلغ تازه درخواستی، به منظور پیشرفت این پروژه، برای سال مالی 2020، به 414 میلیون دلار، افزایش یابد؛ اما کاخ سفید، تنها بودجه‌ 208 میلیون دلاری را پذیرفته و به کنگره پیشنهاد داده است.

تازه ترین ها
متهم
1404/02/14 - 11:20- جرم سایبری

متهم شدن پاکستان به حملات سایبری علیه هند

کارشناسان هندی ادعا کردند که پاکستان برخی حملات سایبری از جمله حمله به وب‌سایت‌های مرتبط با کودکان را علیه این کشور انجام داده است.

افزایش
1404/02/14 - 10:42- اروپا

افزایش 70 درصدی حملات سایبری روسیه علیه اوکراین

بنابر ادعای محققان غربی، حملات سایبری روسیه علیه اوکراین ۷۰ درصد افزایش یافته، اما تأثیر کمی داشته است.

ادعای
1404/02/14 - 10:10- جرم سایبری

ادعای حمله هکرهای روسی به وب‌سایت‌های هلند

کارشناسان ادعا کردند که یک گروه هکری طرفدار روسیه در حمله‌ای هماهنگ بیش از ۵۰ وب‌سایت هلندی را هدف قرار داد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.