about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

تجهیز ماهواره ها به سلاح لیزری توسط فرانسه

کشور فرانسه قصد دارد به منظور تقویت راهبردهای دفاعی خود و در راستای تشکیل واحد فضایی، ماهواره‌هایی مجهز به سلاح لیزری به فضا پرتاب کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ امانوئل مکرون (Emmanuel Macron)، رییس جمهور فرانسه در اوایل جولای 2019 اعلام کرد که این کشور باید نیروی فضایی خود را راه‌اندازی کرده، مسئولیت محافظت از ماهواره‌های خود را بر عهده بگیرد.

از طرفی فلورنس پارلی (Florence Parly)، وزیر دفاع فرانسه به تازگی اعلام کرد که این کشور در نظر دارد ماهواره‌هایی با ابعاد نانو تولید کند که به سلاح و لیزر مجهز است. برای دستیابی به این حتی 700 میلیون یورو از بودجه نظامی به دفاع فضایی اختصاص خواهد یافت و این عدد تا سال 2025 به بیش از 4.3 میلیارد یورو خواهد رسید.

بودجه‌ی یاد شده به بروزرسانی شبکه ماهواره‌های ارتباطات نظامی سیراکاس (Syracuse) –راه‌اندازی شده توسط نیروی دریایی فرانسه- اختصاص خواهد یافت. ارتش فرانسه می‌خواهد نسل بعدی ماهواره‌ها به دوربین‌هایی مجهز باشند که امکان شناسایی دشمن را فراهم می‌کنند. همچنین باید به مسلسل‌های دستی و سلاح‌های لیزی مجهز شوند تا امکان حمله یا از کار انداختن دیگر ماهواره‌ها را نیز داشته باشند.

پارلی همچنین توضیح داد که آن‌ها می‌خواهند به منظور محافظت از دارایی‌های راهبردی خود، مجموعه‌ای از ماهواره‌های نانویی را به مدار پرتاب کنند. همچنین باید به حدی از توانایی برسند تا بلافاصله پس از کار افتادن هر یک از آن‌ها به سرعت آن را با نمونه‌ای جدید جایگزین کنند. ارتش فرانسه قصد دارد این سیستم را تا سال 2030 عملیاتی کند.

وزیر دفاع فرانسه با بیان این که هدف آن‌ها انجام اقدامات تهاجمی علیه ماهواره‌های دشمنان نیست ادامه داد: «فعال کردن دفاع، به معنای راهبردی تهاجمی نیست. یک اقدام دفاع از خود است.»

وی شرح داد اگر کشوری بخواهد اقدامات خصومت‌آمیز انجام دهد، به کمک فناوری بالا می‌توان به آن پاسخ داد. به‌علاوه پروژه‌ی مذکور از چارچوب ممنوعیت استفاده از سلاح‌های کشتارجمعی و هسته‌ای خارج نشده است.

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.