about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

«KDDI» و «Orange» برای تجهیز خودروهای دارای اینترنت اشیا با یکدیگر همکاری می‌کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ «KDDI»، اپراتور ژاپنی، با سرویس تجاری «Orange»، تویوتا و مزدا برای پشتیبانی از راه‌اندازی سرویس اتومبیل متصل در اروپا همکاری کرده است.

این اپراتور ژاپنی گفت که تجهیز بیش از یک میلیون وسیله نقلیه در سراسر قاره به خدمات اینترنت اشیای متصل در دستور کار است. Orange نیز برای تهیه پلتفرم سفارشی اینترنت اشیا با هدف استفاده از سوی خودروسازان ژاپنی یعنی مزدا و تویوتا انتخاب شده است.

این پلتفرم به آنها امکان می‌دهد تا هنگام فروش در 63 کشور اروپایی، از طریق اتصال تلفن همراه Orange، قابلیت اتومبیل متصل را در وسایل نقلیه خود ارائه دهند.

کِن ساکای (Ken Sakai)، متخصص KDDI در اروپا گفت :

«خدمات اینترنت اشیای متصل، برای افزایش تجربه رانندگی مشتریان ما از اهمیت بالاتری برخوردار است. پلتفرم اینترنت اشیای سفارشی Orange سطح راحتی جدیدی را از نظر خدمات شخصی برای تویوتا و مزدا در سراسر اروپا فراهم می‎کند. درنتیجه، رانندگان می‌توانند از بهترین موارد ایمنی و تجربه در اتومبیل بهره‌مند شوند.»

اتصالات ابری با استفاده از شبکه‌های اصلی Orange ایجاد می‌شوند و اتصالات داخلی ایمن و عالی را بین پلتفرم‌های طرفین ارائه می‌‎دهند.

والری کوساک (Valerie Cussac)، «SVP» خدمات تحرک هوشمند در Orange Business Services اظهار داشت که خلاق‌ترین خودروسازان امروز از اینترنت اشیا برای ارائه تجربه رانندگی موردنیاز مصرف کنندگان استفاده می‌کنند. کوساک خاطرنشان کرد :

«به دنبال مشاوره گسترده و یک طرح آزمایشی با KDDI، ما یک پلتفرم اینترنت اشیای ساخته شده اختصاصی ارائه کردیم که خدمات متصل نوآورانه را فراهم می‌کند تا سطح ایمنی و راحتی رانندگان را افزایش دهد.»

منبع:

تازه ترین ها
بازنگری
1404/02/12 - 21:18- آمریکا

بازنگری قوانین صادرات تراشه توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ در حال بررسی بازنگری در قوانین صادرات تراشه‌های هوش مصنوعی دوران بایدن است.

جریمه تیک‌تاک توسط اتحادیه اروپا

تیک‌تاک به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران اروپایی، ۵۳۰ میلیون یورو جریمه شد.

اوراق‌قرضه
1404/02/12 - 13:32- سایرفناوری ها

اوراق‌قرضه تلگرام در بلاک‌چین

اوراق‌قرضه تلگرام با صندوق توکنیزه شده ۵۰۰ میلیون‌دلاری به بلاک‌چین می‌رود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.