تجهیزات اینترنت اشیاء شناسنامهدار میشوند
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ طرح برچسب دار کردن دستگاههای اینترنت اشیاء (IoT) با استانداردهای دقیق امنیتی، توسط نمایندگان دموکرات آمریکایی، در واکنش به نگرانیهای عمیق در مورد ایمنی ابزارهای کوچک متصل به اینترنت، مطرح شد.
ایده برچسب دار کردن اینترنت اشیاء با نام مستعار قانون حفاظت سایبری در سال 2017 مطرح شد که در صورت تصویب، فاز تازهای از مقابله با تهدیدات سایبری را در آمریکا، به وجود میآورد.
باوجود نگرانیهایی اساسی در اینترنت اشیاء مبنی بر کمبود استانداردهای امنیتی نظارتی که میتواند منجر به افزایش تعداد هکها، نقضها و سوءاستفادههای حریم خصوصی شود، اینترنت اشیاء به دلیل داشتن اتصالات ارزانتر، انرژی و دادههای باصرفهتر و شبکههای بیسیم بیشتر، یکی از بخشهایی است که رشد پرسرعتی را در چند سال اخیر تجربه کرده است.
بهطور مثال هکرها با استفاده از بدافزار میرای (Mirai) در سال 2016، از امنیت متوسط نسخههای قدیمی لینوکس، نصبشده بر روی دوربینهای متصل شده و روترهای قدیمی، استفاده کردند و با نام کاربری و رمز عبور ناشناس و واردکردن کد معیوب در هزاران دستگاه، باعث آسیب دیدن نرمافزارهایی چون نتفلیکس و اسپاتیفای شدند.
شرکتهای بیشماری که چیپست ها را برای دستگاههای اینترنت اشیاء میسازند، محصولاتی جدید با امنیت بیشتر تولید کردهاند، اما مصرفکنندگان هنوز قدرت درک درست این بخش و خطرات مربوط به آن را ندارند. کارشناسان امنیتی آمریکایی، معتقدند قانون حفاظت سایبری با نشانهای "امنیت سایبری" و طبقهبندی دوربینهای متصل، مانیتورهای کودک و تلفنهای همراه به این مسئله رسیدگی کرده است.
سناتور مارکی روز جمعه خاطرنشان کرد: «اینترنت اشیاء با تهدیدات اینترنتی مقابله میکند، درصورتیکه اقدامات لازم برای حفاظت از امنیت سایبری انجام شده باشد. با پیشبینی نزدیک به 50 میلیارد دستگاه اینترنت اشیاء در خانهها تا سال 2020، امنیت سایبری همچنان با تهدید مستقیم نسبت به رونق اقتصادی، حفظ حریم خصوصی و امنیت کشور ما مقابله خواهد کرد.»